Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είναι οι «καφέ νάνοι»;

Καινούργιες έρευνες δείχνουν τελικά ότι οι αποκαλούμενοι καφέ νάνοι είναι κάτι μεταξύ αστεριών και πλανητών. 

Από τη μία έχουνε σίγουρα μεγαλύτερο μέγεθος από τους πλανήτες, αφού η μάζα τους είναι 5 έως 20 φορές μεγαλύτερη από τη μάζα του Δία, όμως από την άλλη έχουνε μέγεθος μικρότερο ακόμη και από τα μικρότερα αστέρια. 

Ως αποτέλεσμα οι καφέ νάνοι αδυνατούν να εφαρμόσουν τη διαδικασία των αντιδράσεων πυρηνικής σύντηξης στο εσωτερικό τους.

Ο υπνωτισμός και η ψυχολογία των μαζών

Οι πολιτισμοί μέχρι σήμερα δημιουργήθηκαν και διευθύνθηκαν
από μια μικρή πνευματική αριστοκρατία.

Ποτέ από τις μάζες

Η εξουσία των δημοσιογράφων μπορεί να πάει πολύ μακριά, στον βαθμό που οι δημοσιογράφοι έχουν το χάρισμα του υπνωτιστή, τη γνώση των αδυναμιών του κοινού: Ηδονοβλεψία, κουτσομπολιό, ξεδιαντροπιά, αδιακρισία, φθόνο, μίσος, άγχος κ.τ.λ.

Η κινητοποίηση αντίθετα της γενναιοδωρίας και των καλών αισθημάτων (όταν αυτά είναι γνήσια) δεν «συμφέρει», γιατί δεν οδηγεί πολύ μακριά στην πολιτική· τα «καλά» αισθήματα δεν «οργανώνονται», γιατί απαιτούν ατομική στράτευση, υπευθυνότητα και αυτοθυσία, πράγματα όλα τα οποία φοβούνται ως δύσκολα οι άνθρωποι.

Αντίθετα, η αποκάλυψη των «κακών» αισθημάτων οργανώνεται εύκολα, γιατί είναι το αποτέλεσμα της ψυχικής παλινδρόμησης της μάζας ή του κοινού. Ετσι απελευθερώνεται η λανθάνουσα ορμή για καταστροφή· μπορεί κανείς πάντα να καταγγείλει ή να συκοφαντήσει κάποιον δημοσίως, με αποτέλεσμα να γίνει «δόλωμα» και αποδιοπομπαίος τράγος του κοινού, προκειμένου να συγκαλυφθούν άλλα, πραγματικά κακώς κείμενα του ίδιου του κοινού.

Πώς θα είναι ο κόσμος το 2100;

Οι Βρετανοί επιστήμονες, αναλύοντας δεδομένα προηγούμενων δεκαετιών ρίχνουν μια ματιά στο κόστος διαβίωσης, στα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και στην κατάσταση του πλανήτη μας σε 100 χρόνια από σήμερα.

Οι ισχυρισμοί τους, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», βασίζονται σε υπολογιστικά μοντέλα που αξιοποιούν πραγματικές μετρήσεις για να φανερώσουν τα μελλοντικά κατορθώματα αλλά και τις συνέπειες των πράξεων του ανθρώπινου είδους έως το 2100.

Η Υγεία της Καρδιάς με Γεμμοθεραπεία

Η υγεία της καρδιάς πρέπει να είναι από τις πιο άμεσες προτεραιότητές μας αφού αυτή δουλεύει ασταμάτητα και περισσότερο από κάθε άλλο όργανο του σώματος.

Η καρδιά μέσω του αίματος μεταφέρει με το δίκτυο των αγγείων θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο σε όλα τα κύτταρα του σώματος και καθαρίζει το αίμα από τις άχρηστες και βλαβερές ουσίες που παράγονται από τον οργανισμό.

Όπως η καρδιά λοιπόν φροντίζει τον οργανισμό μας έτσι και εμείς πρέπει να την φροντίζουμε και να την προστατεύουμε από σοβαρές ασθένειες.

10 σπάνιες γεύσεις ανεκτίμητης αξίας

Σερβίρονται σε πολυτελείς δεξιώσεις και επίσημα τραπέζια, χαρίζονται ως πολύτιμα δώρα ή τρώγονται για καθαρά προσωπική ευχαρίστηση. Το «μενού» των σπάνιων και ακριβών γευμάτων μπορεί να περιλαμβάνει, από φρούτα και άνθη της φύσης, μέχρι φωλιές πουλιών και  χρυσό.

Σίγουρα, δεν είναι πιάτα που ταιριάζουν σε καιρούς κρίσης, αλλά μια γαστριμαργική περιήγηση στα ακριβότερα και πιο σπάνια γεύματα του κόσμου, θα μας χορτάσει.

Chemtrails Kill

The daily parade of spray tankers spewing noxious trails into the skies over our heads has been in full swing since 1997.  Now the death rate is up.  Life expectancy is dropping.

People are coming down with a bizarre new plague called Morgellons. What is going on?

terra papers

Τα τρία εμπόδια στην Ευτυχία σου

Ο φόβος της απόρριψης,η αντιπάθεια και οι ενοχές είναι τρεις λόγοι για να αρρωστήσεις, να αποτύχεις, να πάθεις κατάθλιψη, να πολεμάς τον εαυτό σου, να γίνεις ο χειρότερος εχθρός σου και να θυμάσαι να ζεις για όλους εκτός από τον εαυτό σου.

Τα κύτταρα έχουν υποδοχείς για τα συναισθήματα. Οι υποδοχείς έχουν εξάρτηση από ένα συναίσθημα είτε είναι χαρά, φόβος, ενοχές ή οτιδήποτε άλλο και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να προσελκύσουν περισσότερο από αυτό το συναίσθημα.

Επομένως αν οι υποδοχείς είναι εθισμένοι στο φόβο ή άλλο βαρύ συναίσθημα πρέπει να επανεκπαιδευτούν για να απεξαρτηθούν έτσι ώστε να δέχονται χαρά, ευτυχία και ευθύνη ζωής.

Αν έχεις κατάθλιψη τόσο περισσότερο θα την δημιουργείς. Αν νιώθεις ενοχές τόσο περισσότερους λόγους θα επινοείς για να βιώνεις αυτό το συναίσθημα όλο και περισσότερο.

Ηττημένοι είναι εκείνοι που δεν αποτυγχάνουν.

Η ήττα μας κάνει να χάσουμε μια μάχη ή έναν πόλεμο. Η αποτυχία δεν μας αφήνει να παλέψουμε.

Η ήττα έρχεται όταν δεν καταφέρνουμε να πετύχουμε κάτι που το θέλουμε πολύ. Η αποτυχία δεν μας αφήνει να ονειρευτούμε. Η φράση που τη χαρακτηρίζει είναι: «Μην επιθυμείς τίποτα και δεν θα υποφέρεις ποτέ».

Η ήττα τελειώνει όταν ριχνόμαστε σε καινούρια μάχη. Η αποτυχία δεν έχει τέλος: είναι επιλογή ζωής.

Η ήττα είναι για εκείνους που, αν και φοβούνται, ζουν τη ζωή τους με ενθουσιασμό και πίστη. Η ήττα είναι για τους γενναίους, μόνο αυτοί μπορούν να έχουν την τιμή του να χάνουν και τη χαρά του να κερδίζουν.

Γι αυτό το φεγγάρι είναι ορατό την ημέρα

Τα ουράνια σώματα εμφανίζονται σε καθημερινή βάση επειδή η γη περιστρέφεται. Για παράδειγμα, στον ισημερινό, ο ήλιος εμφανίζεται πάνω από τον ορίζοντα για 12 περίπου ώρες την ημέρα (αν και η χρονική διάρκεια ποικίλλει ανάλογα την εποχή).

Αυτό ισχύει και για τη σελήνη – μόνο που αυτή ταξιδεύει και γύρω από τη Γη, όχι μόνο γύρω από τον ήλιο. «Και επειδή το φεγγάρι περιστρέφεται γύρω από τη Γη, οι 12 ώρες που βρίσκεται πάνω από τον ορίζοντα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις 12 ώρες του ήλιου» λέει ο Στήβεν Ρέινολντς, αστροφυσικός στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Επομένως, κάποιες φορές το φεγγάρι βρίσκεται πάνω από τον ορίζοντα μονάχα τη νύχτα, κάποιες άλλες μόνο την ημέρα, και κάποιες άλλες φορές λίγο και από τα δύο.