Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Οι θαλάσσιες χελώνες καταπίνουν κατά λάθος σκουπίδια

Όλο και περισσότερες θαλάσσιες χελώνες καταπίνουν κατά λάθος σκουπίδια. Όλο και περισσότερες πράσινες χελώνες, ένα είδος προς εξαφάνιση, καταπίνουν σκουπίδια που έχουν ρίξει οι άνθρωποι στην θάλασσα, ακόμη και πλαστικές σακούλες με τις οποίες μπορεί να πνιγούν, σύμφωνα με αυστραλιανή έρευνα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, τα οποία δημοσιεύονται στην επιστημονική επιθεώρηση Conservation Biology, δείχνουν ότι έξι από τα επτά είδη θαλάσσιας χελώνας καταπίνουν απορρίμματα που έχουν ρίξει οι άνθρωποι, ενώ και τα έξι αυτά είδη έχουν καταχωρηθεί στα ευάλωτα ή στα είδη προς εξαφάνιση.

Αισθάνεσαι ασφαλής επειδή νιώθεις ασήμαντος.

Ξέρω ανθρώπους που θα προτιμούσαν να τους παρακολουθεί η NSA σε συνεργασία με τη Μοσάντ, παρά η γυναίκα τους.

Ομοίως, είμαι σε θέση να στοιχηματίσω ότι, παγκοσμίως, περισσότεροι έχουν υποστεί παρακολούθηση ή υποκλοπή δεδομένων από το έτερον ήμισυ, παρά από μυστικές υπηρεσίες.

Σημειώνω δε ότι και στις δύο περιπτώσεις, έτσι και τα δεδομένα αποδειχθούν επιβαρυντικά, είναι εξαιρετικά πιθανό να σε βρουν στον δρόμο και σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση.

Μόνο το 10% των κλόουν είναι δολοφόνοι ή παιδόφιλοι

Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, έδειξε πως μόνο το 10% των κατ’ επάγγελμα κλόουν είναι στην πραγματικότητα μανιακοί δολοφόνοι, βιαστές ή παιδόφιλοι, καταρρίπτοντας την κοινή πεποίθηση για το αντίθετο. 

Επιπρόσθετα, τα ευρήματα της έρευνας φανερώνουν ότι μόνο 3 στους 10 κλόουν θεωρούνται διεστραμμένοι ή επικίνδυνοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ενώ ένα εντυπωσιακό ποσοστό, κοντά στο 65%, έχει μια απροσδόκητα «φυσιολογική» κοινωνική ζωή.

«Νοιώθω πραγματικά ανακουφισμένη, αν και έκπληκτη», δηλώνει η κα Μαργαρίτα Παπόρη, μητέρα δύο παιδιών, του 7χρονου Άλκη και της 5χρονης Νιόβης. «Σε όλα τα παιδικά πάρτι των παιδιών μου, αλλά και σε αυτά των άλλων παιδιών, πάντα είχα από κοντά τον κλόουν. Φοβόμουν ότι ανά πάσα στιγμή θα αρχίσει να γελάει χαιρέκακα, θα βγάλει ένα κουζινομάχαιρο και θα μας σφάξει όλους.

Οι ψυχοπαθείς έχουν διακριτή εγκεφαλική δομή

Οι ψυχοπαθείς έχουν διακριτή εγκεφαλική δομή οι οποίοι εξέτασαν προσεκτικά τον εγκέφαλο ατόμων που έχουν καταδικαστεί για πράξεις όπως ανθρωποκτονία, βιασμό και βίαιες επιθέσεις, βρήκαν την πιο ισχυρή ένδειξη, που υπάρχει μέχρι στιγμής, ότι οι ψυχοπαθείς παρουσιάζουν διαρθρωτικές ανωμαλίες στον εγκέφαλό τους.

Οι ερευνητές από το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του King's College στο Λονδίνο δήλωσαν, ότι οι διαφορές που παρατηρούνται στον εγκέφαλο των ψυχοπαθών, τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους άλλους βίαιους εγκληματίες με αντικοινωνικές διαταραχές προσωπικότητας, καθώς και από τους υγιείς, μη παραβάτες του νόμου.

Σύμφωνα με τον Nigel Blackwood, επικεφαλής της μελέτης, η δυνατότητα που έχουν πλέον οι επιστήμονες να χρησιμοποιούν τις εγκεφαλικές τομογραφίες για τον εντοπισμό αυτής της υπο-ομάδας βίαιων εγκληματιών, πρόκειται να έχει σημαντικές συνέπειες και στη θεραπεία αυτών των ατόμων.

Τριαντάφυλλα Όμορφα και Νόστιμα!

Αν επισκεφτείτε έναν ανθόκηπο, οι αισθήσεις σας ανταμείβονται αμέσως. Θα απολαύσετε το θέαμα που προσφέρουν τα χρώματα, τα σχήματα και τα περίπλοκα σχέδια των λουλουδιών. Θα οσφρανθείτε το άρωμά τους. Θα νιώσετε τη διαφορετική υφή των πετάλων τους. 

Αλλά τι γίνεται με την αίσθηση της γεύσης; Μπορείτε να χαρείτε και τη γεύση των λουλουδιών; Σε μερικές χώρες, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη γεύση εδώδιμων λουλουδιών εδώ και αιώνες.

Αν έχετε κάποιο από τα παρακάτω λουλούδια στον ανθόκηπο ή στο λαχανόκηπό σας, ίσως να βρείτε και εσείς απολαυστική την εμπειρία.

Σε όλο τον κόσμο, το τριαντάφυλλο (γένος Ροδή) είναι προφανώς το γνωστότερο και πιο αγαπημένο λουλούδι.

Τα παιδιά των Inca είχαν ναρκωθεί με κόκα πριν θυσιαστούν

«Κόρη του Λουλαϊλάκο», «The Llullaillaco Maiden» Τα παιδιά των Inca είχαν ναρκωθεί με κόκα και αλκοόλ και ήταν καλοταισμένα πριν από τα θυσιάσουν. Μια μάζα από φύλλα κόκας παραμένει σφηνωμένη ανάμεσα στα δόντια της «Κόρης του Λουλαϊλάκο» - «The Llullaillaco Maiden»

Αναλύσεις στις μούμιες τριών παιδιών που είχαν βρεθεί παγωμένα ψηλά στις Άνδεις αποκαλύπτουν ότι οι Ίνκας τα προετοίμαζαν επί μήνες για ανθρωποθυσία δίνοντάς τους φύλλα κόκας και αλκοόλ.

Η τελευταία μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην αμερικανική επιθεώρηση PNAS, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το τελετουργικό του «καπακότσα», το οποίο συχνά περιελάμβανε ανθρωποθυσίες.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ

"Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:  - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών.  - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση".

Να που οδηγεί το ξήλωμα του πουλόβερ της λογικής, οι γκέη "Παρελάσεις Υπερηφάνειας", οι γάμοι ομοφυλόφιλων και η υιοθεσία παιδιών !!! Άντε, και σ' ανώτερα (όπως π.χ οι γάμοι κτηνοβατών και η μεταβίβαση κληρονομιάς στο αγαπημένο τους ζώο, το αναφαίρετο δικαίωμα βασανισμού και τελετουργικής θανάτωσης των σαδιστών, κλπ) !!!