Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ

"Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:  - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών.  - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση".

Να που οδηγεί το ξήλωμα του πουλόβερ της λογικής, οι γκέη "Παρελάσεις Υπερηφάνειας", οι γάμοι ομοφυλόφιλων και η υιοθεσία παιδιών !!! Άντε, και σ' ανώτερα (όπως π.χ οι γάμοι κτηνοβατών και η μεταβίβαση κληρονομιάς στο αγαπημένο τους ζώο, το αναφαίρετο δικαίωμα βασανισμού και τελετουργικής θανάτωσης των σαδιστών, κλπ) !!!

Αν ήξεραν οι Διαφωτιστές πού θα κατέληγε ο αγώνας τους για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" θ' αυτοκτονούσαν !!!
DimitriHoroskelis

Ένα εικονικό ρομπότ το οποίο μπορεί να υποδυθεί ένα 14χρονο κορίτσι, ώστε να δελεάσει και να παγιδεύσει παιδόφιλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δημιούργησαν Ισπανοί επιστήμονες, θα χρησιμοποιεί η ισπανική αστυνομία.

Το εξελιγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, γνωστό και ως “chatbot”, ονομάζεται Negobot και μπορεί να κάνει διαδικτυακές συζητήσεις με πιθανούς σεξουαλικούς διαφθορείς, ξεγελώντας τους να νομίζουν ότι συνομιλούν με υπαρκτό πρόσωπο.

Αν τοποθετηθεί σε φόρουμ όπου υπάρχουν υποψίες πως παραμονεύει κάποιος παιδόφιλος, το Negobot συμπεριφέρεται, αρχικά, ως ένας παθητικός και ουδέτερος συμμετέχοντας σε γενικές συζητήσεις.

Όσο ο “στόχος” ξεκινά να χρησιμοποιεί τακτικές για να γοητεύσει το Negobot (πάντα, νομίζοντας ότι μιλά με ένα κοριτσάκι) και οι διάλογοι γίνονται πιο στενοί και υπαινικτικοί, η συμπεριφορά του εικονικού ρομπότ αλλάζει με τρόπο που είναι σχεδιασμένος να τον δελεάσει.

Το chatbot μπορεί να εμφανιστεί επίμονο ή προσβεβλημένο και αν υπάρξει προσπάθεια από τον ύποπτο ως παιδόφιλο να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες, να προσπαθήσει να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτόν.

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τη θεωρία των παιγνίων, ένα μαθηματικό σύστημα της στρατηγικής λήψης αποφάσεων, για να κάνουν τη συμπεριφορά του Negobot πιο πειστική. Το εικονικό ρομπότ έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει μια πολυδιάστατη προσωπικότητα, με εφτά διαφορετικά μοτίβα συνομιλιών, για να αντεπεξέρχεται σε διαφορετικές καταστάσεις.

Ανάμεσα στα κόλπα των επιστημόνων είναι η συμπερίληψη ορθογραφικών και γλωσσικών λαθών και συντομογραφιών. Με αυτό τον τρόπο, μιμούνται πιο πιστά τις πράξεις και τη συμπεριφορά ενός έφηβου κοριτσιού.

“Τα περισσότερα chatbots τείνουν να είναι πολύ προβλέψιμα. Η συμπεριφορά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν σε μία συζήτηση είναι επίπεδα, κάτι που αποτελεί πρόβλημα στην προσπάθεια ανίχνευσης ενός παιδόφιλου. Με την χρησιμοποίηση της θεωρίας των παιγνίων, το Negobot μπορεί να είναι κατά πολύ ρεαλιστικότερο”, δήλωσε ένας από τους δημιουργούς του, ο Δρ Carlos Laorden.

Στις δοκιμές, το Negobot όχι μόνο μπορούσε να συνεχίσει συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση μετά από ένα χρονικό διάστημα, αλλά και να τις κατευθύνει το ίδιο, χρησιμοποιώντας αργκό εκφράσεις.

Η ομάδα ανάπτυξης του chatbot κατέληξε σε συμφωνία συνεργασίας με την αστυνομία της Χώρας των Βάσκων, η οποία έχει δείξει “ιδιαίτερο ενδιαφέρον”, σύμφωνα με τον Δρ Laorden. “Το Negobot έχει ήδη εφαρμοστεί και δοκιμαστεί ενεργά στην υπηρεσία διαδικτυακής συνομιλίας της Google και μπορεί να μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες. Δεν απορρίπτουμε την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και αλλού και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τα κοινωνικά δίκτυα”, πρόσθεσε.

Αν και έχει υψηλό βαθμό τεχνητής νοημοσύνης, το Negobot έχει και ελαττώματα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν μπορεί να ανιχνεύσει κάποιες αποχρώσεις της γλώσσας όπως, για παράδειγμα, η ειρωνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: