Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Hypnotized and not illuminated

People who claimed they are not or cannot be, often are the most hypnotized or at the very least very sensitive and susceptible too being hypnotized. One of my close friends brought to my attention recently, who for the record is one of thousands of licensed hypnotic therapist in North America, mentioned it was the Draconian family who brought history the English language. 

To this day English is the most commonly spoken language in the world. Most people say, English seems to be the easiest of all languages to learn. Back in the day, if one wanted to use the Draconian banking system, one had to speak English or have a person who could speak English on their behalf in order to access the Draconian families banks, which at the time were pro-dominant in the world.

The proof is in history and the God's languages that had been spread across the globe were/are tribal in essence, since over time these tribes learned their languages from the noosphere! The idea that today the majority of the western world all speak a language that is by nature hypnotic with the sole purpose apparently being to manipulate money, made me realize by default what our culture has been breeding for some time now, a mass HYPNOTIZED race of Hollywood loving, star fuckers.

Ευτυχίαν εύχου

Σκεφτείτε τον μύθο εκείνου που του επιτρέψανε να περιτρέξει έκταση γης, κι όση κατάφερνε να κλείσει μέχρι τη δύση του ήλιου θα την έκανε δική του. Θυμηθείτε τον άκλειστο κύκλο, από την απληστία και τελικά πως πέτυχε να πάρει μονάχα τα δυο μέτρα που του αναλογούσανε για ένα αξιοπρεπές μνήμα.

Δεν είχε νόημα λοιπόν η προσπάθεια του, παρ’ όλο που θα ‘χε χαρακτηριστεί ως …καλή. Διότι εδώ δεν υπάρχει αργυρό ή χάλκινο μετάλλιο, παρά μονάχα το χρυσό κι ευτυχώς δεν είναι μονάχα ένας ο νικητής, αλλά μπορούνε να ‘ναι πολλοί, αν όχι όλοι.  Αυτή λοιπόν η βαρεμάρα είναι ασφαλής ένδειξη πως πετύχαμε τους στόχους μας και τώρα μπορούμε να δρέψουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να …χορτάσει ποτέ ο άνθρωπος κι ο νους του.

Όταν εκείνος σου γίνεται τσιμπούρι

Είναι τόσο κοντά σου, που πνίγεσαι. Σε θέλει τόσο πολύ, που λιγώνεσαι. Είναι τόσο προσκολλημένος πάνω σου, που σκέφτεσαι να κρυφτείς μες στην ντουλάπα για κάνα χρόνο.

Δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά αν σε περιμένει απέξω;  Καμιά φορά κάνεις κάτι σχέσεις που μετά απορείς με τον εαυτό σου: «Καλά, πώς ήμουν εγώ μ’ αυτόν;»

O άντρας-τσιμπούρι είναι μια τέτοια περίπτωση. Και είναι από αυτούς που δεν τους φαίνεται καθόλου.  Όμως έρχεται η στιγμή που το νιώθεις στο πετσί σου πως αυτή η σχέση δεν είναι κανονική.

4 βότανα στα οποία υποκλίνεται η επιστήμη!

Ο γεωπόνος Ιγν. Ζαχαρόπουλος, που αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη των βοτάνων με ειδικές σπουδές και επίδοση στους κλάδους χημείας και βιολογίας που σημαίνει ότι αναφέρει είναι τεκμηριωμένο λέει ότι όλα τα βοτάνια της Ελληνικής χλωρίδας έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. 

Για τέσσερα βοτάνια το φασκόμηλο, το ταραξάκο ή πικροράδικο και δύο καλλιεργούμενα το μαϊντανό και το λάχανο, αναφέρεται με θαυμασμό. Για να τα δούμε με συντομία ένα-ένα:

Μαϊντανός ο θαυματουργός. «Υποκλίνομαι μπρος στο μαϊντανό» λέει ο Ιγν.Ζαχαρόπουλος, θέλοντας να τονίσει πόσο ωφέλιμος είναι για την υγεία μας. Το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες, στις σάλτσες και σχεδόν σε όλα τα φαγητά. Παρομοιώδεις είναι η φράση «είσαι μαϊντανός» που λένε για όσους ανακατεύονται με όλα.

Σπιτικές θεραπείες για ενυδατωμένα και απαλά χέρια

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται αρκετά, την περίοδο του χειμώνα, λόγω του κρύου. Για να μπορείτε να έχετε μονίμως τα χέρια σας ενυδατωμένα και απαλά, ακολουθήστε τις παρακάτω σπιτικές θεραπείες και συμβουλές.

Ελαιόλαδο: Περιέχει αντιοξειδωτικά τα οποία εμποδίζουν την εξέλιξη της ξηρότητας στο δέρμα. Μην ξεχνάτε ότι το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ως βάση στις περισσότερες ενυδατικές κρέμες. Όταν το χρησιμοποιείτε μόνο του, μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, καθώς θα αποφύγετε τους ερεθισμούς από τα χημικά συστατικά των κρεμών του εμπορίου.

«Ο θάνατος του ιδιοκτητάκου»

Στην πολιτική, συνήθως, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Και, το χειρότερο: ορισμένες φορές, πίσω από τυπικές δραστηριότητες, κρύβονται μεγάλα κόλπα. Μια τέτοια περίπτωση ζήσαμε στην εποχή της εκτόξευσης του χρηματιστηρίου. Πίσω από τη φούσκα υπήρχε ένα συγκεκριμένο σχέδιο που απέληξε στη μεγαλύτερη και πιο βίαιη αναδιανομή εισοδήματος που έγινε ποτέ. Τα χρήματα των πολλών μεταφέρθηκαν, μέσα σε λίγα χρόνια, στις τσέπες των λίγων.

 Ήταν ένα κόλπο που στήθηκε από μια συγκεκριμένη ομάδα στην οποία συνεργάσθηκαν οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες. Για ορισμένους εκείνη την εποχή ο μηχανισμός του Χρηματιστηρίου ήταν ένας τρόπος να μεταφερθεί το κρυμμένο χρήμα στην επίσημη οικονομία. Για άλλους αυτές οι θεωρητικές προσεγγίσεις ήταν άχρηστες, το έβλεπαν πιο πρακτικά: «αυτοί τα χαρτιά εμείς τα λεφτά». Έτσι έγινε, τελικά.

Η σωστή συμπεριφορά «ρέει αυτόματα»

Τα άτομα που έχουν ουσιαστική ταπεινότητα δεν υποβαθμίζουν τον εαυτό τους. Αντιθέτως έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση. Η σωστή συμπεριφορά «ρέει αυτόματα» από τα άτομα αυτά, διότι δίνουν αξία και στους άλλους ανθρώπους.

Θα αυτό-περιορίζετε την εξέλιξη σας αν πιστεύετε ότι μόνο οι έξυπνοι ή τυπικά μορφωμένοι άνθρωποι έχουν κάποιο μάθημα να σας δώσουν στη ζωή.

Οι ταπεινοί άνθρωποι είναι μαθητές μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων. Μόνο κάποιος που νιώθει καλά με τον εαυτό του μπορεί να είναι ταπεινός, χωρίς καταναγκασμό και χωρίς έξωθεν προτροπές.

Ξύπνα αγάπη μου η νύχτα τέλειωσε τ’ αστέρια χάθηκαν

Ξύπνα αγάπη μου
η νύχτα τέλειωσε τ’ αστέρια χάθηκαν.
Πρέπει να φύγεις.
Τα δυο τριαντάφυλλα
που ήταν πλάι μας κι αυτά μαράθηκαν
Πρέπει να φύγεις.
Μια ηλιαχτίδα σου χαϊδεύει τα μαλλιά
πρέπει να φύγεις θα μας βρούνε αγκαλιά
Ξύπνα αγάπη μου
η νύχτα τέλειωσε τ’ αστέρια χάθηκαν ...

Ο Πειραιάς ήταν νησί!

Τον 1αι.π.κ.ε.,ο Στράβων διατύπωσε την υποψία ότι ο Πειραιάς ήταν κάποτε νησί, πριν συνδεθεί τελικά με την υπόλοιπη Αττική. Φαίνεται ότι ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος είχε δίκιο, όπως επιβεβαιώνουν τώρα έλληνες και γάλλοι γεωλόγοι και αρχαιολόγοι.

Η ερευνητική ομάδα συνέλεξε πυρήνες από ερευνητικές γεωτρήσεις κοντά στον Πειραιά και τον Κηφισό και χρησιμοποίησε ραδιοχρονολόγηση άνθρακα για να δημιουργήσει το γεωλογικό χρονικό της περιοχής.