Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ατμομηχανή, ανακαλύφθηκε πριν την ώρα της!

Εφευρέθηκε πριν την ώρα της! Ο Ήρων ο Αλεξανδρεύς (10 μ.κ.ε. – 70 μ.κ.ε.) πρότεινε τη χρήση της δύναμης του ατμού το 50 π.κ.ε. και μάλιστα επινόησε την αιολόσφαιρα, την πρώτη ατμομηχανή στην ιστορία, αλλά οι ηγέτες της εποχής σκέφτηκαν ότι θα προκαλέσει ανεργία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ταραχές και η εφεύρεση  ξέμεινε από το ατμό.

Το καλό και το κακό

 «Oι Έλληνες φιλόσοφοι μας άφησαν την παρακαταθήκη τους. Οι Έλληνες θεοί, ήρωες, ημίθεοι και μυημένοι είναι οι προσωποποιήσεις των δυνάμεων της Φύσεως που είναι προικισμένες με την Νόηση. Η αλήθεια είναι πως ένας κοινός άνθρωπος βρίσκεται έξω από τη σφαίρα αυτού του τρόπου αντίληψης της πραγματικότητας. Όταν όμως την ανακαλύψει θα έχει αποκτήσει την Δύναμη.

5 καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς.

Πέντε  καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς για να είστε λαμπερή και υγιής! Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να χαλαρώσετε, αλλά να συνεχίσετε να προσέχετε την εμφάνισή σας χωρίς να κάνετε υπερβολές.

1. Εντατική ενυδάτωση: Αυτήν την περίοδο το δέρμα έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση, γι’ αυτό εκτός από την κρέμα προσώπου να κάνετε πάντα και μια ενυδατική μάσκα, μέρα παρά μέρα. Φροντίστε να επιλέξετε μία ενυδατική κρέμα με SPF, πιο ελαφριά, σε μορφή fluid ή gel.

Υπάρχει η οικογένεια των διαφημίσεων;

Όλοι οι γονείς θέλουν να έχουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Σαν αυτή στις διαφημίσεις. Κάτι τέτοιο είναι φυσικά αδύνατο και εδώ που τα λέμε καλύτερα. Ο λόγος είναι πως ο κάθε άνθρωπος, σε κάθε φάση της ζωής του, έχει τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, οι οποίες πολλές φορές έρχονται σε σύγκρουση με τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων.