Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ναι

Αυτή η τόσο δα μικρή λέξη, δημιουργεί τρομερά μεγάλα προβλήματα. Μία από τις πιο φοβερές ταμπέλες που καλείται να ξεριζώσει από μέσα του ο σύγχρονος, μέσος, δυτικός άνθρωπος, είναι αυτή του καλού παιδιού. Και φυσικά για να είσαι καλό παιδί... θα πρέπει να πεις "ΝΑΙ" σε όλα και σε όλους. Δεν πρέπει να χαλάσεις το χατίρι κανενός και, προς θεού, δεν πρέπει ποτέ να στεναχωρήσεις κανέναν, αλλιώς τόσα χρόνια προσπάθειας θα καταρρεύσουν!

Ένα βλέμμα απογοήτευσης, μια ειρωνία... αρκεί για να σου πει ότι "δεν προσπαθείς αρκετά". Μάθε όμως ότι στην πραγματικότητα, για κάθε "Ναι" που λες ενώ δεν το εννοείς και το κάνεις απλά γιατί δεν μπορείς να πεις όχι πλησιάζεις ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο.

Ντυθείτε με χρώματα κι αλλάξτε τη διάθεσή σας

Το κατάλληλο χρώμα των ρούχων είναι το μυστικό! Αισθάνεστε δυσαρέσκεια, βαριέστε ή μήπως θέλετε να ενισχύσετε την ερωτική σας διάθεση; Μήπως αναζητάτε μια συναισθηματική ώθηση; Αλλάξτε τη διάθεσή σας επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα στα ρούχα σας και η μέρα σας θα μεταμορφωθεί!

Μπλε. Νιώθετε μελαγχολικά; Το μπλε είναι γνωστό ως το χρώμα της ειρήνης, μια επιλογή που ηρεμεί την ψυχή. Χαλαρώστε, κοιτάξτε το γαλάζιο του ουρανού ή φανταστείτε το βαθύ μπλε της θάλασσας και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Εάν προβλέπεται μια κουραστική μέρα στην εργασία σας, προσθέστε ένα αξεσουάρ σε φωτεινή απόχρωση, όπως ένα βαθύ κόκκινο μαντίλι ή γραβάτα, για να προσθέσετε δύναμη στο μπλε φόρεμα ή κοστούμι.

Κόκκινο. Βιώνετε έλλειψη αυτοπεποίθησης; Το κόκκινο μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα, να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και να σας τονώσει. Για να πειστείτε να φορέσετε κάτι κόκκινο πρέπει να αναπτύξετε την πίστη στον εαυτό σας και στις δικές σας δυνάμεις. Εάν σπάνια φοράτε αυτό το χρώμα γιατί κάπως το φοβάστε, προσπαθήστε να το βάλετε στη ζωή σας, ξεκινώντας με μικρές λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια, μια τσάντα ή ένα κόκκινο σακάκι.