Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το σεξ είναι καταστροφικό

Το σεξ είναι καταστροφικό είτε για αναπαραγωγή είτε για ευχαρίστηση: Στο ανθρώπινο βασίλειο, ο βασικός σκοπός της σεξουαλικής επαφής είναι η αναπαραγωγή. Υπάρχει όμως και άλλη μια συγκαλυμμένη λειτουργία, που χρησιμεύει για να διασφαλίσει τη συνεχή ροή ενέργειας από τις γυναίκες στους άντρες. Οι άντρες αφήνουν συγκεκριμένες ενεργειακές γραμμές μέσα στο σώμα μιας γυναίκας.

Αυτές μοιάζουν με φωτεινές ταινίες ή σκουλήκια που κινούνται πρός τη μήτρα ρουφώντας συνεχώς ενέργεια. Τοποθετούνται για να διασφαλίσουν ότι μια σταθερή ποσότητα ενέργειας φτάνει στον άντρα που τις έβαλε. Αυτές οι ενεργειακές γραμμές, που εγκαθίστανται με τη σεξουαλική πράξη, κλέβουν και συσσωρεύουν ενέργεια από το γυναικείο σώμα πρός όφελος του άντρα που τις τοποθέτησε εκεί. (Σκέψου πόσο καταστροφικό είναι η ενναλαγή ερωτικών συντρόφων με οποιαδήποτε δκαιολογία κι αν το κάνεις)

Οι γυναίκες είναι η βάση για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Ο όγκος της ενέργειας που προέρχεται από αυτές διοχετεύεται όχι μόνο για την κυοφορία, τη γέννηση και την ανατροφή του παιδιού, αλλά επίσης για την εξασφάλιση του γεγονότος ότι ο άντρας έχει το ρόλο του σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Δεν Μπορώ

Ως συνήθως, οι μεγαλύτεροι εχθροί του ανθρώπου είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Ο ίδιος σαμποτάρει διαρκώς τον εαυτό του, ο ίδιος τον υποβαθμίζει και τελικά ο ίδιος τον οδηγεί σε παράλυση και αδράνεια. 

Δεν αμφιβάλλω ότι και οι εξωτερικές επιρροές κάνουν κι αυτές τη δουλειά τους, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι στο δικό σου χέρι μέχρι που θα τους επιτρέψεις να σε αγγίζουν. Αυτές οι δυο μικρές λέξεις μπορούν να κάνουν -και κάνουν-μεγαλύτερη ζημιά από όλες τις κρίσεις της γης.