Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Όπου πάει η Αγάπη

Μια φορά και ένα καιρό... μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της, όταν ξαφνικά βλέπει τρεις γέροντες, φορτωμένους με τις εμπειρίες της ζωής, να την πλησιάζουν στην είσοδο του σπιτιού.

Παρ' όλο που δεν τους γνώριζε, τους είπε:
-Δεν σας γνωρίζω, όμως πρέπει να πεινάτε. Περάστε, αν θέλετε, να φάτε κάτι. 
Αυτοί την ρωτάνε:
 - Ο άντρας σου είναι στο σπίτι;
 - Όχι, δεν είναι εδώ, απάντησε εκείνη.
 - Τότε δεν μπορούμε να έρθουμε, της λένε οι γέροντες.

Όταν επιστρέφει ο σύζυγος, η γυναίκα του περιγράφει το περιστατικό. 
- Ας έρθουν τώρα που επέστρεψα!
 Η γυναίκα βγαίνει έξω να προσκαλέσει ξανά τους γέροντες στο τραπέζι, μιας και ήταν ακόμη εκεί.
- Δεν μπορούμε να έρθουμε όλοι μαζί, της λένε οι τρεις γέροντες

Τι περιμένεις για να ζήσεις ΤΩΡΑ;

Οι άνθρωποι περιμένουν,
μια ολόκληρη βδομάδα τη Παρασκεύη,
ένα ολόκληρο χρόνο το καλοκαίρι και
μία ολόκληρη ζωή την ευτυχία!

... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ....

Οι τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης

Διαβάζοντας αυτό το κείμενο αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας ότι τίποτα από όσα συμβαίνουν σήμερα δεν έγινε τυχαία. Και στις δέκα τεχνικές θα αναγνωρίσει κανείς τη δική του καθημερινότητα, τη δική του....πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια της ευημερίας μας.

Δικαίως συμπεραίνει κανείς ότι όλα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει. Όλες οι τεχνικές εφαρμόστηκαν πάνω μας και σήμερα πια μπορούμε να πούμε ότι αποδειχθήκαμε τα ιδανικά πειραματόζωα!

1. Η τεχνική της διασκέδασης:  Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, διʼ ενός αδιάκοπου καταιγισμού διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

Beach Volley: Το απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού

Το beach volley είναι ένα ευχάριστο καλοκαιρινό άθληµα με πολλούς φαν. Δοκίμασέ το!

Ποιο μέρος του σώµατος γυµνάζει περισσότερο; 
Το beach volley γυµνάζει όλο το σώµα αλλά κυρίως το κάτω μέρος, αφού η άσκηση στην άµµο κάνει όλες τις κινήσεις πιο δύσκολες. Έτσι δυναµώνει κατά βάση τα πόδια και βελτιώνει γενικά τη φυσική κατάσταση.

Τι εξοπλισµό χρεάζοµαι;
 Το beach volley είναι από τα πιο εύκολα αθλήµατα από άποψη εξοπλισµού. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτόν της παραλίας. Ένα αθλητικό µαγιό, ένα καπέλο και γυαλιά τα οποία θα σας προστατέψουν από τον ήλιο. Αν ο καιρός δεν είναι ζεστός, φορέστε ένα ισοθερµικό κολάν και ένα top.

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου !

Hiroshima και  Nagasaki, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην μαύρη επέτειο, των  66 χρόνων από την Hiroshima και το Nagasak,τιμής ένεκεν για τους αδικοχαμένους 270.000 νεκρούς. 6 Αυγούστου 2011, που είναι η 66η επέτειος της Hiroshima και 8 / 8 για το Nagasaki. 

Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια; Σας γέλασαν ξανά. Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!!

Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη.  Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!