Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Οι εξυπνάκηδες

Οι εξυπνάκηδες: Τους ξέρεις. Τους διαβάζεις στο διαδίκτυο. Τους βλέπεις στην τηλεόραση. Είναι οι  πολιτικοί και κοινωνικοί εξυπνάκηδες. Οι άνθρωποι εκείνοι που θεωρούν ιερό καθήκον τους να προκαλούν την ούτως ή άλλως ταλαιπωρημένη κοινωνία με τους εξυπνακισμούς και τα καμώματά τους. Είναι οι δήθεν «καινοτόμοι» - μιας και βαυκαλίζονται πως εισηγούνται δύσκολα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα- οι οποίοι δεν κατανοούν τι εστί πολιτικό «timing». 

Το μόνο όμως που ουσιαστικά τους ενδιαφέρει είναι τα γουορχολικά πέντε (άντε και λίγο παραπάνω) λεπτά δημοσιότητας κι όχι η διαφύλαξη της ηρεμίας των πολιτών που βρίσκονται στα κάγκελα. Όταν μετά βέβαια οι τελευταίοι με αγανάκτηση στρέφονται εναντίον τους με ύβρεις στους δρόμους ή ακόμα και με γιαουρτώματα, όλοι οι παρακάτω απορούν και εξίστανται.

Μας αρέσει να εξαπατούμε τους άλλους

Είναι κοινό μυστικό, αλλά όμως και πραγματικότητα πως, σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να εξαπατούν τους άλλους και να «τη γλιτώνουν» –και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές σχέσεις!

Οι ψυχολόγοι, έχουν από καιρό διαπιστώσει ότι, όταν κανείς δε δεχθεί συνέπειες για τις μη δόκιμες πράξεις του (επειδή δεν τον κατάλαβαν οι άλλοι), ακολουθεί ένας υπέροχος ενθουσιασμός! Αυτό αποτελεί γεγονός για όλους τους ανθρώπους και όχι για μερίδα αυτών.

Τι αποκαλύπτει το ντύσιμό για το χαρακτήρα σας!

Σας έχει συμβεί ποτέ να νιώσετε ότι κάποιοι έχουν βγάλει συμπεράσματα για εσάς μόνο από το ντύσιμό σας; Ίσως κι εσείς να έχετε πιάσει τον εαυτό σας να το κάνει μερικές φορές. Θέλετε να μάθετε τι αποκαλύπτει το ντύσιμό σας για το χαρακτήρα σας;

Αδυναμία στα σκουρόχρωμα ρούχα: Εάν συνηθίζετε να φοράτε σκουρόχρωμα ρούχα και η ντουλάπα σας είναι ιδιαίτερα σκοτεινή, προβάλλετε την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του.

Εάν είναι κάτι που θέλετε να αλλάξετε, θα πρέπει να ξεκινήσετε με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ σε φωτεινά χρώματα και που ξέρετε μπορεί και να τα λατρέψετε!

Είσαστε ιδιαίτερα αποκαλυπτική: Σας αρέσει να ντύνεστε sexy και μάλιστα ακολουθείτε την Kim Kardashian στο twitter; Σας έχει τύχει να σας επισημάνει κάποιος από το περιβάλλον σας ότι είσαστε ακατάλληλα ντυμένη ή πολύ sexy για τη συγκεκριμένη περίσταση;