Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μια θεώρηση στο από που ήρθαμε.

Ας ξεκινήσουμε με την εξής σκέψη. Αν θέλετε να πάτε να κατοικήσετε σε έναν πλανήτη ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε; Φίλους είπε κάποιος. Οκ τους φίλους όμως του έχετε μαζί σας στο διαστημόπλοιο, είναι αυτοί που ανήκουν στην ομάδα σας και όλοι μαζί αποφασίζεται να μετακομίσετε σε έναν νέο πλανήτη για τον άλφα ή βήτα λόγο. 

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε μαζί με τους φίλους σας στον νέο πλανήτη; Δεν είναι το νερό και η τροφή; Ναι αυτά είναι τα ποιο σημαντικά πράγματα για να ζήσετε, φυσικά και το κατάλληλο περιβάλλον, όπως η καλή θερμοκρασία και η σωστή ατμόσφαιρα.

Οκ, έχουμε το κατάλληλο περιβάλλον και την σωστή ατμόσφαιρα γιατί διαλέξαμε τον κατάλληλο πλανήτη ανάμεσα σε μερικούς χιλιάδες, και τώρα βρισκόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη και χρειαζόμαστε τροφή. Έχουμε μαζί μας κάποια τροφή αλλά τελειώνει. Άλλωστε στον νέο πλανήτη θα γεννηθούν από εμάς και νέα παιδιά, οπότε μπορεί να μείνουμε λίγο παραπάνω. Χρειαζόμαστε έναν τρόπο μόνιμης δημιουργίας τροφής. Δηλαδή χρειαζόμαστε να μετασχηματίσουμε το χώμα, σε κάτι που να είναι ποιο συμβατό, σε αυτό που μπορούμε να φάμε.

Στην δική μας περίπτωση θα φτιάχναμε μερικές φάρμες με ζώα, κυρίως πρόβατα.

Στην δική τους περίπτωση φτιάξανε τον άνθρωπο.

Ο άνθρωπος φτιάχτηκε θνητός και βροτός.

Φτιάχτηκε σαν τροφή για εκείνα τα όντα που ήρθαν στον πλανήτη γη για κατοικήσουν, ή απλά πέρασαν από εδώ φτιάχνοντας μια στάση παραγωγής τροφής που μετέφεραν αργότερα στα διαστημόπλοια τους.

Στην αρχή της δημιουργία τους είχε ένα ή δύο εσωτερικά τσιπάκια, μέσα από τα οποία τον κοντρόλαραν και τον έβαζαν να κάνει διάφορα πράγματα. Μετά από αλλεπάλληλες καταστροφές της γης χάθηκαν μια για πάντα τα μηχανήματα που ελέγχανε αυτά τα τσιπάκια, δηλαδή εμάς τους ανθρώπους και οι νέες γενιές που διασώθηκαν από τις καταστροφές ξεκίνησαν από την αρχή χωρίς αυτόν τον έλεγχο.

Χρόνια τώρα ψάχνουν οι τωρινοί επικυρίαρχοι τρόπους ελέγχου μας, και αυτό το αρχαίο μηχάνημα ελέγχου μας χωρίς επιτυχία και καταφεύγουν σε παρόμοια κόλπα, όπως τα υποσυνείδητα μηνύματα, το mind control, την τηλεόραση και άλλα παρόμοια. Η νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί με τις μεθόδους της, να μας βάλει νέα τσιπάκια, για να μας ελέγχει όπως γνωρίζει από τα αρχεία μυστικά κείμενα ότι αυτοί που μας πρώτο-έφτιαξαν μας έλεγχαν.

Οι άνθρωποι στην γη δεν ήταν ποτέ, τίποτα άλλο από πρόβατα – βροτοί και θνητοί.

Για να δούμε όμως και την ιστορία του Αδάμ και της Εύας. Βρίσκονταν μέσα σε έναν κήπο που τρώγανε τα πάντα χωρίς κανένα άγχος χωρίς κανένα πρόβλημα – για όλα φρόντιζε ο θεός, όλα μέσα στον κήπο τους τα παρείχε ο θεός. Δείτε και τα πρόβατα τώρα, τρώνε τα πάντα που τους προσφέρει ο τσοπάνης – θεός τους, δεν έχουν κανένα άγχος, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ταΐζουν για να φαγωθούν αργότερα τα ίδια.

Άλλωστε ποιμένες δεν λέγονται και οι παπάδες ? ποίμνιο δεν λέγονται οι πιστοί στην εκκλησία ? δούλοι του θεού, ξεκάθαρη αντιστοιχία με τα πρόβατα. Τα πρόβατα ζούνε μέσα σε έναν παράδεισο, και θεός τους είναι ο τσοπάνης.

Ανάμεσα στα φαγητά, που ο θεός έδινε στον άνθρωπο, μέσα στον παράδεισο, κάποιο είχε μια διαφορετική επίδραση στην ανάπτυξη του. Άλλωστε λέμε ότι είμαστε ότι τρώμε, κάποιο από αυτά τα φαγητά άρχισε να κάνει τον άνθρωπο να καταλαβαίνει και να γνωρίζει τι γίνεται γύρω του. Αυτό συμβολικά είναι το απαγορευμένο μήλο. Όταν ο άνθρωπος παρέβη την εντολή του θεού να μην φάει από το μήλο, και άρχισε να καταλαβαίνει τι γίνεται, ο θεός τον πέταξε έξω από τον παράδεισο φοβούμενος ότι θα βρει και την τροφή εκείνη που θα του δώσει και δύναμη να νικήσει τον θεό. Για να το μεταφράσουμε στα πρόβατα, αν αρχίσετε για παράδειγμα και ταΐζετε τα πρόβατα κάτι διαφορετικό από κουτόχορτα, αυτά θα αρχίσουν να μην υπακούουν τον τσοπάνη.

Στο σχολείο τι σας έμαθαν ? Ό,τι οι άνθρωποι είναι στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας, που όταν σας το έλεγαν μικροί και απονήρευτοι καθώς ήσασταν και καθόλου  σίγουροι τι εννοούσαν,-θα σας πω πιο κάτω, τι εννοούσαν –  ότι μην ανησυχείτε δεν κινδυνεύετε να σας φάει κανένας, κοιμηθείτε ήσυχα το βράδυ. Αλλά την ίδια στιγμή όμως βλέπετε, ότι ο άνθρωπος μπορεί να φαγωθεί από οποιοδήποτε σαρκοφάγο, ακόμη κι από τον ίδιο τον άνθρωπο.

terra papers


2 σχόλια:

Ελευθέριος Θεοδοσίου είπε...

Η παρομοίωση του ποιμνίου και του τσοπάνη, με τους πιστούς και τους ιερείς, είναι λαϊκίστικη και λανθασμένη. Γιατί; Θα σας εξηγήσω. Παντού στη δομή της κοινωνίας μας υπάρχει αυτή η διάκριση. Υπηρχε παλιά στην Ελλάδα η βασιλεία δηλαδή ο βασιλέας και μετά οι πολίτες (οι υπήκοοι). Καταργήθηκε η βαιλεία και έχομε την Δημεκρατία. Υπάρχει ο πρωθυπουργός και μετά οι πολίτες. -----Η διαφορά ποιυ υπάρχει είναι ότι τα πρόβατα δεν έχουν βούληση. Είναι ευάλωτα να μπορεί πολύ εύκολα να προσβάλει το κοπάδι ο λύκος. Στον αντίποδα οι πιστοί είναι άνθρωποι και έχουν βούληση. Δηλαδή εάν θέλουν πηγαίνουν εκκλησία, εάν δεν θέλουν δεν πηγαίνουν. Όπως και οι ψηφοφόροι κάθε τέσσερα περίπου χρόνια, εάν θέλουν πάνε και ψηφίζουν, εάν δεν θέλουν δεν πάνε. Κατά συνέπεια το παράδειγμά σας είναι λανθασμένο και θέλει αναθεώρηση.

EDW HELLAS είπε...

«αρχή παιδεύσεως ή τών ονομάτων επίσκεψις» Αγαπητέ.

Πρόβατα, ποιμένας, τσοπάνης, αμνός, αρνί, άρχων, κύριος ... και λοιπές προβατίλες ακυρώνουν κάθε ελεύθερη βούληση,πόσο μάλλον απλή βούληση.