Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Τι να κάνετε πρωί-πρωί !

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας και τη διατροφή σας μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι σας. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε το πρωί μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι σας είναι συγκεκριμένα. Ξεκινάτε πάντα ρίχνοντας καθαρό, χλιαρό νερό στο πρόσωπό σας. Μπορείτε με ένα σαπούνι προσώπου να καθαρίσετε ακόμα καλύτερα το πρόσωπό σας. Καλό θα ήταν προς το τέλος να ρίξετε λίγο παγωμένο νερό.

Θα σας ξυπνήσει και θα τονώσει την επιδερμίδα του προσώπου σας. Συνεχίζετε με το πλύσιμο των δοντιών σας. Βουρτσίζετε καλά τα δόντια σας πρωί αλλά και βράδυ. Αμέσως μετά απλώστε την ενυδατική, πρωινή κρέμα για το πρόσωπό σας.

Μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακή κρέμα, σε περίπτωση που η ενυδατική σας δεν περιέχει. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή θα ήταν καλό να αντικαταστήσετε το σαπούνι με ένα πίλινγκ ελαφριάς μορφής, το οποίο πρέπει να το εφαρμόζεται καθημερινά.

Συνεχίστε με το κυριότερο γεύμα της ημέρας σας, το πρωινό. Προσπαθήστε να πιείτε ένα φυσικό χυμό από φρούτα αντί για καφέ. Θα σας χαρίσει περισσότερες βιταμίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Μην αμελήσετε να φάτε κάτι, ένα τοστ, δύο αβγά, ένα μπολ με δημητριακά. Πρέπει να πάρετε ενέργεια για να συνεχίσετε την ημέρα σας.

Αυτό που μακράν θα σας απογειώσει πρωί πρωί είναι η καλή σας διάθεση ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη ημέρα σας περιμένει... και φυσικά  το χαμόγελος σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: