Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Άνδρας: Οι 10 εντολές

Οι κανόνες της ανδρικής φροντίδας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τηρήστε τους και θα έχετε μια άψογη εμφάνιση για πάντα.

*Γνωρίστε τις ανάγκες του δέρματός σας. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν αρμόζουν στις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας.

*Χρησιμοποιήστε μια καταπραϋντική κρέμα αν έχετε ευαισθησία, μια σμηγματορρυθμιστική αν το πρόβλημά σας είναι η λιπαρότητα ή μια αντιρυτιδική αν δείτε τις πρώτες σας ρυτίδες.

*Χρειάζεται συνέπεια! Εφαρμόστε σταθερά το καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης, γιατί μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα.

*Μην είστε βιαστικοί στο ξύρισμα.Οι βιαστικές κινήσεις είναι η αιτία για ερεθισμούς, κοψίματα και τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα.

*Προλάβετε την τριχόπτωση! Για να έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο, 1-2 φορές το χρόνο εφαρμόστε προληπτικά μια ειδική αγωγή.

*Βάλτε φρένο στις καταχρήσεις. Κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έλλειψη ύπνου, πολλές ώρες εργασίας και στρες θα καταστρέψουν όλες σας τις προσπάθειες να δείχνετε φρέσκος και περι­ποιημένος.

*Να είστε διακριτικός με το άρωμά σας. Ψεκάστε 3-4 φορές στους καρπούς, το λαιμό και πίσω από τα αυτιά.

*Προσέξτε τα μάτια σας «σαν τα μάτια σας»! Η περιοχή του δέρματος γύρω τους είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη και είναι η πρώτη που εμφανίζει σημάδια γήρανσης.

Less is more» όσον αφορά τη χρήση προϊόντων styling. Μικρή ποσότητα, που θα δουλέψετε καλά με τα δάχτυλα, είναι αρκετή για να μη δείχνουν τα μαλλιά σας βρόμικα και λιπαρά.

*Καθαρισμός προσώπου πρωί και βράδυ. Για να απομακρύνετε το περιττό σμήγμα και τον ιδρώτα.

*Μην ξεχνάτε το αποσμητικό σας. Ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

After Shave Balsam: Ανδρική κρέμα για μετά το ξύρισμα με βιολογικό λάδι ελιάς, βιολογική αλόη βέρα, λάδι jojoba βιολογικής καλλιέργιας, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και εκχύλισμα από σπόρους βαμβακιού.

Χάρη στα συστατικά που περιέχει, ενυδατώνει, τρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως καταπραΰνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα. Απορροφάται εύκολα χωρίς να λιπαίνει, ενώ παράλληλα συσφίγγει το δέρμα χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. €12.00

Mens Face Cream: Με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη και λάδι jojoba, εκχύλισμα σπόρων βαμβακιού, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5. €16.00

Shampoo for Stronger Hair – Against Hair Loss: Δυναμωτικό σαμπουάν με βιολογικό ελαιόλαδο, με βιολογική αλόη, Βιταμίνη Η,Προβιταμίνη Β5, και εκχύλισμα φύλλων δάφνης. Αυτά τα δραστικά συστατικά αποτρέπουν την τριχόπτωση, περιποιούνται και δυναμώνουν την τρίχα, δίνοντας στα μαλλιά όγκο και λάμψη. €9.00

Firm HoldHair Gel: Φυτικό ζελέ μαλλιών για δυνατό κράτημα με εκχυλίσματα βιολογικής ελιάς, βιολογικής αλόης, προβιταμίνη Β5 και φίλτρο UV.

Απλώνεται εύκολα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά δίνοντας το στυλ που επιθυμείτε. Προστατεύει και τονώνει την τρίχα, διατηρώντας την ελαστικότητά της, ενώ προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά. Προσθέτει πυκνότητα και λάμψη χωρίς να ξεραίνει τα μαλλιά σας. Αφαιρείται εύκολα με βούρτσισμα ή με το λούσιμο. €7.50

Eye Cream: Κρέμα ματιών με βιολογικό λάδι ελιάς, βιολογική αλόη βέρα, πράσινο τσάι, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5, χαμομήλι, καλέντουλα, αντιρυτιδικούς και ενυδατικούς παράγοντες καθώς και συστατικά που καταπολεμούν τις ‘‘σακούλες’’ γύρω από τα μάτια.

Η συνδυασμένη δράση των φυσικών αυτών συστατικών, τρέφει, αναζωογονεί και τονώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια. €18.00

Jasmine Deodorant Roll-on: Ρολλέτα με αποσμητική και αντι-ιδρωτική δράση με βιολογικό λάδι ελιάς, βιολογική αλόη βέρα και διακριτικό άρωμα γιασεμιού που αποτρέπει τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Περιέχει α-βισαβολόλη με χαρακτηριστική αντιβακτηριακή δράση, αλλαντοΐνη που ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα τη στιγμή που καταπραϋνει τους όποιους ερεθισμούς και εκχύλισμα από γιασεμί που ενισχύει την αποσμητική του δράση. €9.40

- Πού πωλούνται στην Ελλάδα;
Στην Κρήτη υπάρχουν στην τουριστική αγορά, ενώ στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας υπάρχουν σε επιλεγμένα κέντρα ομορφιάς και SPA. «Επίσης μπορεί ο καθένας να τα προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα».
και
http://www.facebook.com/pages/Olivaloe-Natural-Cosmetics/318292524859907 
τηλ.  0030-2112-128 128
Κινητό: 0030 – 6972 127959
E-mail: info@olivaloe.com
Όταν κάνεις την παραγγελία σου, ενημέρωσε πως είδες το προϊόν στο edw hellas για να έχεις τιμή με έκπτωση ή ένα δώρο έκπληξη στα καλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καλλυντικά!






Δεν υπάρχουν σχόλια: