Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Sodium Bicarbonate Η Διττανθρακική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο

SODIUM BICARBONATE - Διττανθρακική σόδα: Κατάλληλη για θεραπευτικές χρήσεις Χωρίς Αλουμίνιο, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Πρόσθετα.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι το βασικό δραστικό συστατικό στην μαγειρική σόδα. Όταν θελήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την μαγειρική σόδα για θεραπευτικό σκοπό καλό θα ήταν να επιλέξουμε ένα προϊόν που θα είναι καλά ελεγμένο, ασφαλές από χημικά πρόσθετα και χωρίς αλουμίνιο το οποίο σε μακροπρόθεσμες χρήσεις μπορεί να γίνει τοξικό.

SODIUM BICARBONATE η βασική του λειτουργία: Το SODIUM BICARBONATE αυξάνει την περιεκτικότητα διττανθρακικών ιόντων στο πλάσμα, ρυθμίζει την περίσσεια ιόντων υδρογόνου και αυξάνει το pH του αίματος, αντιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο τις κλινικές εκδηλώσεις της οξέωσης. Και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η οξείδωση στο σώμα και το αίμα είναι από τους σημαντικότερους κινδύνους που απιειλεί συστημικά και σχεδόν οολοκληρωτικά πολλές λειτουργίες του οργανισμού και δημιουργεί προυποθέσεις για την ανάπτυξη παθογένειας.

Όλοι οι σύγχρονοι ερευνητές επιμένουν και έχουν αποδείξει ότι όσο πιο όξινο είναι το σώμα μας τόσο:
1. Αδύναμο και αναποτελεσματικό είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα
2. Ευνοείται η ανάπτυξη νεοπλασματικών φαινομένων
3. Επιταχύνεται η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων
4. Ευνοείται η ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων όπως για παράδειγμα ο κάντιντα

Το SODIUM BICARBONATE σαν αντιόξινο: Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα αντιόξινο και χρησιμοποιείται για ανακούφιση από την καούρα και την δυσπεψία. Εάν χρησιμοποιείτε το διττανθρακικό νάτριο ως αντιόξινο, θα πρέπει να το λαμβάνετε 1 έως 2 ώρες μετά τα γεύματα, με ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Δεν πρέπει να το παίρνουμε αμέσως μετά το φαγητό γιατί θα εξουδετερώσει τα πεπτικά υγρά και θα έχουμε κακό πεπτικό αποτέλεσμα.

Το SODIUM BICARBONATE σαν αλκαλοποιητής: Ο γιατρός σας μπορεί επίσης να συνταγογραφήσει διττανθρακικού νατρίου για να κάνουν το αίμα ή τα ούρα σας λιγότερο όξινο σε ορισμένες προϋποθέσεις. ‘Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα ούρα λιγότερο όξινα. Αυτό βοηθά τα νεφρά να απαλλαγούν από κρυστάλλους από ουρικό οξύ, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας και μειώνοντας τον κίνδυνο να εμφανιστούν πέτρες στα νεφρά. Μπορεί ακόμη να κάνει ορισμένα φάρμακα (π.χ. σουλφοναμίδες) να λειτουργούν καλύτερα ή μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από πάρα πολλάκατάλοιπα που δημιουργούν κάποια φάρμακα (π.χ., φαινοβαρβιτάλη).

Μπορεί επίσης να αποτρέψει και τη θεραπεία ορισμένων μεταβολικών προβλημάτων (οξέωση) που προκαλούνται από νεφρική νόσο.

Το SODIUM BICARBONATE και ο καρκίνος: Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:

«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».

Πολλές χημειοθεραπείες (απόλυτα ακατάλληλες) πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.

«….Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.»

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον όρκο που Ιπποκράτη ο οποίος παραβιάζεται ασυστόλως εν ονόματι του κέρδους. Διότι, πως να το κάνουμε, καλοί οι όρκοι αλλά και το χρήμα έχει τη χάρη του.

Το φαρμακευτικό καρτέλ, Big Pharma, δεν έχει καμία πρόθεσηνα θεραπεύσει τον καρκίνο, όταν κάνει τεράστιες περιουσίες από τη θεραπεία των συμπτωμάτων με φάρμακα που καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα καθώς και με δηλητήρια που σκοτώνουν ανθρώπους, όπως είναι η χημειοθεραπεία. Αλλά δεν είναι κατά κύριο λόγο για τα χρήματα που το κάνουν. Οι ευγονικές οικογένειες – επικυρίαρχοι- θέλουν οι άνθρωποι να υποφέρουν και να πεθαίνουν νωρίτερα από ό, τι απαιτείται ως ένας τρόπος μαζικής σφαγής του πληθυσμού.

Γι ‘αυτό όταν κάποιος έξω από το φαρμακευτικό καρτέλ ανακαλύπτει έναν αποτελεσματικό τρόπο για την θεραπεία του καρκίνου, στοχοποιείται άμεσα από το ιατρικό κατεστημένο και τους κυβερνητικούς οργανισμούς.

Ο Ιταλός γιατρός, Tullio Simoncini, ένας λαμπρός και θαρραλέος άνθρωπος που αρνήθηκε να υποκύψει στην τεράστια πίεση που έχει δεχτεί και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, αφού κατάλαβε τι είναι ο καρκίνος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Το «έγκλημα» του Simoncini ήταν να ανακαλύψει ότι ο καρκίνος είναι ένας μύκητας που προκαλείται από Candida, έναν οργανισμό που ζει στο σώμα σε μικρές ποσότητες, ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους. Το ανοσοποιητικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες τον κρατά υπό έλεγχο, αλλά όταν ο Candida μορφοποιείται σε ένα ισχυρό μύκητα κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να ακολουθήσουν – συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.

Ο φίλος μου, ο Mike Lambert, στην Κλινική Shen που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, στο Isle of Wight, μιλά για τον Candida:

«Οι μύκητες και ιδίως ο Candida, ευδοκιμούν με την κατανάλωση του σώματος του ξενιστή, το δικό σας δηλαδή, με το να το διαλύουν. Χρειάζεται επίσης, το σώμα σας για να πολλαπλασιαστεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό από μόνος του. Δεν είναι απορίας άξιο που σε συνθήκες χρόνιας κόπωσης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποδοθεί σε αποικισμό από Candida, ο πάσχων να αισθάνεται άσχημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά»

Ο Tullio Simoncini λέει ότι ο καρκίνος είναι αυτή η μυκητιασική λοίμωξη – Candida και ότι η συμβατική ιατρική εξήγηση του καρκίνου ως κυτταρική δυσλειτουργία, είναι απλά λάθος.

Candida: Ο Simoncini είναι ειδικός στην ογκολογία (θεραπεία των όγκων) τον διαβήτη και τις διαταραχές του μεταβολισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι ένας πραγματικός γιατρός που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για το όφελος των ασθενών του και αρνείται να παπαγαλίζει – meme, την επίσημη εκδοχή, αυτή που οι γιατροί πρέπει να σκέφτονται και να κάνουν.

Αμφισβητεί το δόγμα της «πνευματικής συμμόρφωσης» με όλες τις αναπόδεικτες υποθέσεις, τα ψέματά, τη χειραγώγηση και υπήρξε εξαιρετικά επικριτικός προς την ιατρική κοινότητα, δεδομένου ότι εξακολουθεί να επιδιώκει «θεραπείες» που είναι άχρηστες για τη θεραπεία της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.

Από τη στιγμή που μπήκε στην ιατρική κατάλαβε ότι κάτι, ήταν σοβαρά λανθασμένο με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο καρκίνος:

«Βλέπω τρομερά βάσανα. Ήμουν σε μια παιδιατρική ογκολογική πτέρυγα όπου όλα τα παιδιά πέθαναν. Υπέφερα όταν έβλεπα τα φτωχά, τα φτωχά παιδιά να πεθαίνουν με την χημειοθεραπεία, με την ακτινοβολία.»

Η απογοήτευση και η θλίψη του σε ό, τι έβλεπε τον οδήγησε στην αναζήτηση νέων τρόπων για την κατανόηση και ως εκ τούτου τη θεραπεία, αυτής της ασθένειας. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ανοιχτό μυαλό και ένα λευκό φύλλο χαρτί, ανόθευτα από οποιεσδήποτε άκαμπτες υποθέσεις που έχουν κατηχηθεί από την κύρια γραμμή της «Ιατρικής» και της «Επιστήμης».

Πόσοι ακόμα πρέπει να υποφέρουν πριν οι άνθρωποι σταματήσουν να βλέπουν τους γιατρούς ως παντογνώστες «θεούς» και να συνειδητοποιήσουν την τεράστια κλίμακα της άγνοιας που εμπλέκονται;

Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι όλοι οι τύποι καρκίνων, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το μέρος του σώματος πού είναι ή τη μορφή που έχουν πάρει. Έπρεπε να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Επισήμανε επίσης ότι τα καρκινικά «εξογκώματα» ήταν πάντοτε λευκά. Τι άλλο είναι λευκό; Ο Candida.

Γάλα, το Ναρκωτικό Δηλητήριο

Η λευκή ζάχαρη σε σκοτώνει

Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι η κύρια γραμμή της ιατρικής πιστεύει πως η ανάπτυξη ανεξέλεγκτων κυττάρων ​​- «καρκινική ανάπτυξη» – είναι στην πραγματικότητα τα κύτταρα που παράγει το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί το σώμα από την επίθεση του Candida. Λέει, πως η ακολουθία πάει κάπως έτσι:

- Ο Candida, συνήθως διατηρείται υπό έλεγχο από το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά όταν αυτό υπονομευθεί και αποδυναμωθεί, ο Candida μπορεί να επεκταθεί και να οικοδομήσει μια «αποικία». Γι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο ένα δυνατό ανοσοποιητικό Σελήνιο καθημερινά λοιπόν.

- Ο Candida, διεισδύει τελικά σε ένα όργανο και το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να ανταποκριθεί στην απειλή με άλλο τρόπο.

- Αυτός ο «τρόπος» είναι να οικοδομηθεί ένα αμυντικό φράγμα με δικά του κύτταρα και είναι αυτό που αποκαλούμε καρκίνο.

Η εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος που προκαλείται από «κακοήθη» κύτταρα διαφεύγουν από το σημείο δημιουργίας τους. Ο Simoncini, ωστόσο, λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Η εξάπλωση του καρκίνου προκαλείται από την πραγματική αιτία του καρκίνου, τον μύκητα Candida, που έχει ξεφύγει από την αρχική του πηγή.

«Αυτό που επιτρέπει στον καρκίνο να εκδηλωθεί, όπως έχω πει στα βιβλία μου εδώ και χρόνια, είναι ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά, ασχολείται με το πρόβλημα του Candida, προτού αυτός βγει εκτός ελέγχου.» Ο Καρκίνος, το Aids, το Σελήνιο και η Ιατρική Γεωγραφία

Διαβάστε τη συνέχεια στο terra papers

Δεν υπάρχουν σχόλια: