Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Στάδια κρίσεων και ισορροπίες

Όσο προχωρεί η εξέλιξη οι ανθρώπινες και ζωώδεις ψυχικές ιδιότητες είναι πιο διαθέσιμες. Η ιστορία του ανθρώπινου γένους γράφεται μέσα από αβάσταχτες δυσχέρειες, στάδια κρίσης καθώς τα έμφυτα ένστικτα αποκτούν τον έλεγχο.

Σήμερα προχωρά μέσα από τη μέθοδο της δοκιμής και λάθους με τις τάσεις για «ευδαιμονία» που τόσο συχνά ακούμε ποικιλοτρόπως στην εποχή μας μέσα από τα new age ρεύματα που με απόγνωση πρεσβεύουν ότι δεν συμβιβάζονται με λίγα, όταν ξέρουν πως μπορούν να έχουν ό,τι θέλουν, αναζητώντας ευημερία, καλύτερη υγεία, περισσότερο πλούτο, γαλήνη, γέλιο και χαρά,στο Εδώ, στο Τώρα.

Παρατηρώντας εδώ και πολλά χρόνια, με ποιό κίνητρο γίνεται η αναζήτηση για μια φωτισμένη ζωή μένω έκπληκτη πόσο εύκολα γινόμαστε ελεγχόμενα όντα από τις κατώτερες δυνάμεις που μας χαρίζουν ένα δήθεν ψυχικό χάρισμα για να μας βάλουν κάτω από τον έλεγχο των φυσικών ζωικών δυνάμεων. Μας πετάνε το κόκαλο και γίνονται αφεντικά δυνάμεις που στοιχειώνουν τη προσωπικότητα των ανθρώπων.


Η φυσική ζωτικότητα είναι το κλειδί (είτε για να κλειδώσει είτε για να ξεκλειδώσει) όχι μόνο για την κατάσταση της υγείας αλλά και η κατάσταση αποδέσμευσης των ψυχικών δυνάμεων. Αν κάποιος έχει αδύνατο νευρικό σύστημα, στομάχι, παράσιτα κ.α. να είναι σίγουρος ότι η ψυχικές δυνάμεις που αποδεσμεύονται είναι κατώτερες και ζωικές ακόμη κι όταν μοιάζουν να είναι ανώτερες όπως τηλεπάθεια.

Και το γεγονός χειροτερεύει όταν δεν γνωρίζει κανείς τους νόμους που τις ελέγχουν και τον ρόλο τους όταν εκδηλώνονται πρόωρα δλδ πριν εδραιωθεί η νοητική φύση ως η θέση της συνείδησης, από τη θέση του ηλιακού πλέγματος. Και δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα στις ισορροπίες.

1. Κακή φυσική υγεία + ανάπτυξη της νοητικής φύσης + συνείδηση στο ηλιακό πλέγμα= διαστροφή, νευρασθένεια, υποτονικότητα, αυταπάτη και πολλά άλλα.

2. Καλή φυσική υγεία + ανάπτυξη της νοητικής φύσης+ συνείδηση στο Ηλ. Πλ. = υγιής φιλοδοξία για χρησιμότητα & κοινωνική προσφορά, ανταπόκριση στην ανάγκη. Ένδειξη ως καλοσυνάτος άνθρωπος.

3. Κακή φυσική υγεία + ανεπτυγμένο Νοητ. + ανισορροπία Ηλ. πλ = Εγωκεντρισμός, εγωισμός , έλεγχος, αδύνατο νευρικό σύστημα. Καταλήψεις και προγραμματισμοί. Προβλήματα προσωπικότητας.

4. Καλή φυσική υγεία + ανεπτυγμένο Νοητ. + ανισορροπία Ηλ. Πλ= εκδήλωση ψυχικών ζωικών δυνάμεων. Καταλήψεις και προγραμματισμοί. Έλεγχος στον οικογενειακό κύκλο και φίλων.

5. Κακή φυσική υγεία +ανεπτυγμένο Νοητ. + ισορροπημένο Ηλ. Πλ = πνευματικός εγωισμός, πλάνες, έλεγχο κοινωνικών ομάδων, εξαρτήσεις πάνω σε δυαδικότητες (δύο φύλα), αντιπαραθέσεις, τυφλή εφαρμογή νόμων.

6. Καλή φυσική υγεία + ανεπτυγμένο Νοητ + ισορροπημένο Ηλ. Πλ = Προσανατολισμένη σταθερή πρόθεση, αστρική ανώτερη συνείδηση του οράματος, ψυχικές δυνάμεις, το ωραίο και αληθινό ως έκφραση στο πεδίο της καθημερινότητας. Θεραπευτική επίδραση στο περιβάλλον.

7. Κακή φυσική υγεία+ υπερβολικά ανεπτυγμένο Νοητ. + ανισορροπία Ηλ. Πλ. = Ανησυχίες (είτε για το καλό είτε για το κακό) - ψύχωση με το φως. Πιθανός μαύρος μάγος εν ενεργεία. Φιλοδοξία για υποταγή. Αστρικός πυρετός. Κυρίαρχο πρόβλημα θυρεοειδή αδένα.

8. Καλή φυσική υγεία +υπερβολικά ανεπτυγμένο Νοητ + ισορροπία Ηλ. Πλ.= πρόκληση δημιουργικού έργου. Συναίσθηση. Αποτύπωση του φωτός. Ψυχική ευαισθησία, κυρίαρχη δύναμη στη δυαδικότητα. Μεγαλοφυΐα. Παρόλη τη τάση αυτοίασης παρουσιάζονται, προβλήματα οπτικού νεύρου,προσανατολισμού (εξαιτίας κωνοειδή αδένα), προβλήματα από ομαδικές συνθήκες (μολύνσεις. αναπνευστικός αγωγός).

Είναι προτιμότερο να εκδηλωθούν δυσάρεστα στο φυσικό σώμα παρά στο αστρικό και νοητικό. Ακόμη κι αυτοί που είναι προσανατολισμένοι στο φως παρουσιάζουν νευρικές διαταραχές και διάφορες παθολογικές καταστάσεις από την υπερένταση που προκαλείται από την μετατόπιση των ενεργειών όταν προσπαθεί κανείς να φέρει κάτω από τον έλεγχό του το φυσικό σώμα.

Είναι αναπόφευκτο εξ αιτίας της σύγκρουσης δυνάμεων από τις αφυπνιζόμενες ενέργειες ανώτερων κέντρων. Έτσι λοιπόν πολλά συμπτώματα υγείας όπως στον εντερικό αγωγό ή στο συκώτι δεν προκαλούνται πάντα από λανθασμένες συνήθειες διατροφής κα φυσικής υγείας.

Γι αυτό ας μη δίνουμε έμφαση πως η αδιαθεσία, η ασθένεια φανερώνουν ατομικό σφάλμα ή αποτυχία. Μπορεί να είναι όλα αυτά αλλά πιθανόν και όχι. Εξαρτάται από τη φάση ελέγχου της ζωής μας.


© Agapi Anastasiadi

Δεν υπάρχουν σχόλια: