Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τα 3 πιο αποτελεσματικά έλαια!

Μετά το καλοκαίρι και τη μετάβαση στις πιο δροσερές φθινοπωρινές θερμοκρασίες το δέρμα μας χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση και φροντίδα. Τα λάδια για το σώμα και το πρόσωπο απορροφώνται από την επιδερμίδα και θωρακίζουν τα υδάτινα στοιχεία μέσα της, βοηθώντας την να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή. Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε 3 βασικά έλαια και γιατί!

Έλαιο καρύδας: έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας καθώς δε θα το ερεθίσει και παράλληλα θα το φροντίσει. Απλά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Επίσης, το λάδι καρύδας αντικαθιστά τέλεια τον αφρό ξυρίσματος, προστατεύοντάς σας από ερεθισμούς και αφήνοντας τα πόδια σας πιο απαλά!

Έλαιο Jojoba: τα πεπτίδια που περιέχει μοιάζουν εξαιρετικά με τη χημική σύσταση της επιδερμίδας μας, για αυτό αποτελεί ιδανικό ενυδατικό παράγοντα που τρέφει σε βάθος το δέρμα μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σκέτο είτε αναμειγνύοντας το με το body lotion σας.

Καστορέλαιο: είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες ενυδάτωσης για τις βλεφαρίδες και για τα φρύδια καθώς τρέφει τους θύλακες και την τρίχα. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά με μια μπατονέτα στα σημεία αυτά. Επίσης, εάν το αναμείξετε με κάποιο άλλο φυσικό έλαιο όπως το jojoba βοηθάει στην αποσυμφόρηση των πόρων του δέρματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: