Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Διακοπές και ψυχολογία.

Ζούμε σε μια χώρα που οι διακοπές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας καθώς είμαστε σε μια χώρα με αμέτρητα νησιά και σας λαός είμαστε της καλοπέρασης ας μην κρυβόμαστε!

Είτε καταφέρουμε να πάμε κάπου διακοπές είτε μείνουμε εδώ, μπορούμε να περάσουμε εξίσου καλά αρκεί να έχουμε την σωστή ψυχολογία.

Προσωπικά είμαι της άποψης πως αν έχεις τέτοιο τρόπο ζωής που η καθημερινότητά σου να είναι ευχάριστη και να έχεις δυνατότητα ταξιδιών ανά πάσα στιγμή, δεν χρειάζεται να περιμένεις πως και πως το καλοκαίρι για να ξεφύγεις.

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να αντικαταστήσουμε κάθε αρνητική σκέψη και φοβία με θετική στάση απέναντι σε όλα. Να είστε πιο καλοί με τον εαυτό σας, να τον "κακομαθαίνετε" μερικές φορές δεν είναι κακό.. Επιπλέον, βοηθούν πολύ οι νέες γνωριμίες! Ναι λίγοι και καλοί θα είναι πάντα οι στενοί μας φίλοι αλλά πως ξέρεις ότι η επόμενή σου γνωριμία δεν θα σου βγει σε καλό;

Κατά την διάρκεια των διακοπών, που ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος είναι μία κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσετε χόμπυ, να ανακαλύψετε κρυμμένα ταλέντα, δεξιότητες και χαρίσματα που δεν ξέρατε! Κάτι πολύ βασικό που συνιστάται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και όχι μόνο το καλοκαίρι είναι να ξαναγίνουμε παιδιά.. Ας μην σκεφτόμαστε πάντα σοβαρά, τι θα πουν οι άλλοι και ας αφήσουμε τον εαυτό μας πιο ελεύθερο να νιώσει τις χαρές της ζωής!

Κατερίνα Βερίγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: