Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Καρκινογόνα κοκτέιλ στα καλλυντικά !

Καρκινογόνα κοκτέιλ στα καλλυντικά ! Έρευνα σοκ στις HΠA, καρκινογόνα κοκτέιλ στα καλλυντικά!  Κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, βαφές μαλλιών, σαμπουάν, αποσμητικά… Ο κατάλογος είναι μακρύς. Πόσα καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείτε καθημερινά και πόσο ασφαλή είναι για την υγεία σας; Πολλά από αυτά δεν έχουν καν δοκιμαστεί ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είναι απολύτως ακίνδυνα.

Δείτε σε αναρτημένους πίνακες για να διαβάσετε τι δηλητήρια πίνετε, τρώτε, πλένεστε εσείς και τα παιδιά σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα κατά μέσο όρο είναι τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Όλα μαζί, περιέχουν 126 διαφορετικά συστατικά. Πολλά από αυτά μάλιστα δεν έχουν δοκιμαστεί ώστε να διαπιστωθεί η αντίδραση του δέρματος – για παράδειγμα, αν προκαλούν ερυθρότητα ή εξανθήματα – και οι μακροχρόνιες επιδράσεις τους στον άνθρωπο ή στο περιβάλλον.

Λόγω της απουσίας αυτών των ελέγχων, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων η αμαρτωλή (FDA), σε μια ενέργεια χωρίς προηγούμενο, εξέδωσε προειδοποίηση στη βιομηχανία καλλυντικών ότι… είναι καιρός να αρχίσει να ενημερώνει τους καταναλωτές ότι τα περισσότερα είδη προσωπικής φροντίδας δεν έχουν δοκιμαστεί για την ασφάλειά τους. Αυτό που κυρίως απασχολεί τους επιστήμονες στη FDA, πολύ όψιμα είναι η αλήθεια και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, είναι οι επιδράσεις στον άνθρωπο και στο περιβάλλον από την τακτική χρήση αυτού του «κοκτέιλ δηλητηρίων» των καλλυντικών. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων απορροφώνται από το σώμα και στη συνέχεια αποθηκεύονται στον λιπώδη ιστό, στο συκώτι, τους νεφρούς, τα όργανα αναπαραγωγής και τον εγκέφαλο.

H βιομηχανία καλλυντικών που διακινεί δισεκατομμύρια από τον θάνατο που εμπορεύεται, κάνει λόγο για αδικαιολόγητη υστερία, όμως οι επιστήμονες απαντούν ότι εντοπίζουν βιομηχανικούς πλαστικοποιητές όπως τα φθαλάτη στα ούρα, συντηρητικά (όπως οι παραβένες) σε ιστό όγκων μαστού, αντιμικροβιακές (Triclosan) αλλά και χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην αρωματοβιομηχανία (π.χ. ξυλένιο) σε μητρικό γάλα. Άλλωστε, η ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι τα αρώματα συνδέονται με το άσθμα, οι καθαριστικές ουσίες στα σαμπουάν προκαλούν βλάβη στον ιστό του ματιού, ενώ οι βαφές μαλλιών αυξάνουν τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου στην ουροδόχο κύστη αλλά και λεμφώματος. Αν όλα αυτά σάς φαίνονται πολύ δραματικά, είναι γιατί κοιμάστε τον ύπνο του “χαζού παιδιού χαρά γεμάτου”…!!! …και αφήνετε τα δηλητήρια από τα κραγιόν, τις σκιές, τα αφρόλουτρα, τα σαμπουάν, να κάνουν την δουλειά τους αργά και μεθοδικά.

Η συγκεκριμένη έρευνα δημοσιεύτηκε στα Νέα το Σαββατοκύριακο, μεταξύ 12 και 13 του Φεβρουαρίου του 2005. Από τότε δεν έγινε τίποτα για να σταματήσει αυτή η άσχημη για την υγεία σας κατάσταση, αντίθετα οι διαφημίσεις αυτών των δηλητηρίων έχουν αυξηθεί. Μωρά αλείφονται από τις χαζοχαρούμενες μαμάδες με τρυφερά αρωματικά φαινομενικά αγνά προϊόντα!! Άνθρωποι τυπικοί στην πρόληψη της υγείας τους φροντίζουν την στοματική υγιεινή τους, χωρίς να έχουν φροντίσει να ενημερωθούν για το τι βάζουν στο στόμα τους, άμυαλα κορίτσια διαβάζουν στα περιοδικά life style (άλλη πονεμένη ιστορία κι αυτά) και επιμένουν να φροντίζουν τα μαλλιά τους με “περιποιητικά” προϊόντα για λάμψη και υγεία!

ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !

Να μην μιλήσω καν για την νέα διαφήμιση της κόκα κόλα, αυτού του γνωστού δηλητηρίου, παντελώς άχρηστου για τον ανθρώπινο οργανισμό. Κάποιοι φροντίζουν για τον θάνατο σου και μάλιστα για τον αργό και βασανιστικό θάνατο σου.

Για να ακριβολογώ φροντίζουν μετά από καμία δεκαριά χρόνια καθημερινής χρήσης, αυτών των δηλητηρίων ΣΚΟΠΙΜΑ και ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ να γίνεις τρόφιμος των νοσοκομείων και των φαρμακοβιομηχανιών. Γιατί τι νόμισες, οι φαρμακοβιομηχανίες πλουτίζουν μόνο αν ΕΣΥ χρησιμοποιήσεις τα δικά τους προϊόντα και αυτό φροντίζουν να κάνεις, διαθέτουν άλλωστε χιλιάδες τρόπους για να σε κατευθύνουν, να σε πείσουν και συ σαν καλός, ταπεινός και υπάκουος Πιστός ακολουθείς. Εν τω μεταξύ φροντίζουν να είσαι πειθήνιος, υπάκουος και επομένως απόλυτα ελεγχόμενος. Από τις πλατείες, τις διαδηλώσεις, τις θρησκείες, τις ομάδες, τα κόμματα … μέχρι τις πατάτες ! Είναι ήδη αργά.

terra papers

Δεν υπάρχουν σχόλια: