Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Στιγμές...

Είναι οι στιγμές εκείνες που κάνουν την καρδιά να χτυπάει λιγάκι πιο δυνατά...

Οι στιγμές που δίχως να το αντιληφθείς, καθορίζουν τα βήματα σου και σε οδηγούν εκεί που εκείνες αποφασίζουν. Δίχως τη δύναμη να βρίσκεις για ν’ αντισταθείς. Δίχως να το καταλαβαίνεις. Οι μικρές, οι ασήμαντες, εκείνες που τις περισσότερες φορές δεν θυμάσαι καν πως υπήρξαν. Ένα φιλί στα πεταχτά, μια αγκαλιά, ένα δάκρυ που έρχεται χωρίς να σε προειδοποιήσει. Ένα φτερούγισμα της καρδιάς στιγμιαίο. Ένα κοκκίνισμα στο πρόσωπο σου που κανείς δεν πρόσεξε.

Όλες εκείνες οι στιγμές που ποτέ δεν προγραμμάτισες και που ήρθαν ξαφνικά για να ταράξουν τα στάσιμα νερά των θέλω και του εγώ σου. Και που διάλεξαν δίχως να το καταλάβεις ποτέ σου τα πιο όμορφα χρώματα από την παλέτα της ψυχής σου και έδωσαν χρώμα στα όνειρα σου.

Μικρές... Μεγάλες... Ασήμαντες... Σημαντικές... Ποιος αποφασίζει αλήθεια; Ποιος κρίνει πέρα από το χρόνο και την ψυχή σου;
Όλες εκείνες οι στιγμές που δεν θυμάσαι. Οι στιγμές που χάραξαν το μονοπάτι που ακολουθείς δίχως να καταλαβαίνεις γιατί.
Τόλμησε. Κοίταξε τες στα μάτια. Είναι εκείνες που τι ζωή σου καθορίζουν. Όσο κι αν τις αγνοείς... Όσο κι αν δεν τις βλέπεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: