Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μην παραμελείτε το δέρμα σας το χειμώνα

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, η κάθε μια παρουσιάζει διαφορετικές καιρικές συνθήκες, που επηρεάζουν το δέρμα, το όποιο πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για να μπορέσει το δέρμα να ανταποκριθεί πρέπει να καλυφθούν οι νέες ανάγκες του. Για παράδειγμα το χειμώνα το δέρμα έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση.
  
Το χειμώνα οι έντονες καιρικές συνθήκες αφυδατώνουν το δέρμα το οποίο έχει ανάγκη από πλούσια ενυδάτωση. Δεν είναι λάθος να αλλάζετε το χειμώνα τα προϊόντα ομορφιάς σας, αν σκεφτείτε ότι αλλάζουν οι ανάγκες του δέρματος.

Αλλάξτε το καθαριστικό σας / προϊόν ντεμακιγιάζ, αν παρατηρήσετε ότι μετά από τη χρήση του το δέρμα σας τραβάει ή παρουσιάζει έντονη ξηρότητα. Προτιμήστε τις φόρμουλες σε κρεμώδη μορφή ή balm ή λάδι.

Αρχίστε να κάνετε εντατικές θεραπείες προσώπου με ενυδατικές μάσκες προσώπου και ματιών.

Μην ξεχνάτε σε καθημερινή βάση και αρκετές φορές την ημέρα να ενυδατώνετε τα χείλη και τα χέρια σας.

Το δέρμα σε όλο το σώμα δεν πρέπει να παραμελείται, η καθημερινή ενυδάτωση του είναι άκρως απαραίτητη.
    
Τώρα είναι η εποχή για απολέπιση, απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, ώστε να δεχτεί καλύτερα τις θεραπείες ενυδάτωσης, να είναι λαμπερό και καθαρό, σε σώμα, πρόσωπο, χείλη και χέρια. Για το πρόσωπο προτιμήστε τα προϊόντα απολέπισης με ένζυμα και οξέα φρούτων που είναι σχετικά απαγορευτικά το καλοκαίρι.
    
Αποφύγετε τα προϊόντα περιποίησης που περιέχουν αλκοόλ, διότι αφυδατώνει περισσότερο το δέρμα.
    
Στη χώρα μας και το χειμώνα έχουμε ήλιο, είμαστε τυχεροί. Ο ήλιος όμως, ακόμα και αυτή την εποχή είναι βλαβερός για το δέρμα. Σε καθημερινή βάση το αντηλιακό είναι άκρως απαραίτητο, επιλέξτε ενυδατικές κρέμες προσώπου και ματιών με δείκτη προστασίας SPF.
 
Για super εντατική και αντιγηραντική περιποίηση το βράδυ, χρησιμοποιήστε μη λιπαρά ενυδατικά serum για πρόσωπο και μάτια, για να ενισχύσετε το δέρμα σας ακόμα περισσότερο.

Olive Aloe Cosmetics



Δεν υπάρχουν σχόλια: