Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Γεμμοθεραπεία

Γεμμοθεραπεία Ώρα για Αποτοξίνωση, Ανάκτηση Ενέργειας και Ξανάνιωμα. Γεμμοθεραπεία: Είναι ένας κλάδος της φυτοθεραπείας με την διαφορά ότι αντί ολόκληρου του ενήλικου φυτού, χρησιμοποιεί μπουμπούκια, φυτικούς ιστούς σε στάδια ανάπτυξης τα οποία περιέχουν ενεργά συστατικά που δεν τα βρίσκουμε σε ολόκληρο το φυτό.

Επιπλέον δε, τα σκευάσματα της Γεμμοθεραπείας χορηγούνται υπό δεκατιαία αραίωση D1. Για αυτό τον λόγο η Γεμμοθεραπεία ευρίσκεται στα όρια της φυτοθεραπείας και της ομοιοπαθητικής. Η ιδιαιτερότητα της Γεμμοθεραπείας είναι ότι στοχεύει σε συγκεκριμένα όργανα του οργανισμού προκαλώντας βαθειά αποτοξίνωση ρυθμίζοντας έτσι την λειτουργία των οργάνων αυτών.

Οι δυο δρόμοι της Ζωής

Στη ζωή μας έχουμε κάθε στιγμή την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε «μόνο» δυο δρόμους. Λανθασμένα εκπαιδευτήκαμε να πιστεύουμε, είτε ότι έχουμε πολλούς δρόμους τους οποίους διαμορφώνουμε εμείς όπως θέλουμε, είτε ότι δεν έχουμε κανέναν και ότι στερούμαστε επιλογής. Και οι δυο είναι απλά λανθασμένες (περιοριστικές) απόψεις που διστάζουμε να αμφισβητήσουμε. Το πιο δύσκολο όμως – και αυτό παραμένει πάντα μια πρόκληση – είναι να βάζουμε τη θεωρία σε πράξη, να ζούμε τη ζωή μας σύμφωνα με αυτά που λέμε ότι γνωρίζουμε.

Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο

Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να τον βοηθήσεις
 ν’ ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του.

Ο Ελληνικός καφές

Η ιδιαίτερη γεύση του ελληνικού καφέ, η αναζωογονήτική του δράση, και η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικές ουσίες, τον καθιστούν σταθερό σύμμαχο στην καθημερινότητά μας.

Μας τονώνει, μας βοηθά να έχουμε εγρήγορση και βελτιώνει τα αντανακλαστικά μας.  Είναι μύθος να νομίζουμε οτι ο καφές μας προσφέρει μόνο ευχαρίστηση.

Είναι ένα σημαντικό όχημα αντιοξειδωτικών συστατικών για τον οργανισμό καθώς είναι πλούσιος σε φαινόλες. Συνεπώς 3-4 φλυτζανάκια ελληνικού καφέ μπορούν να ενισχύσουν το αντιοξειδωτικό φράγμα.

Διάκριση και Παρατήρηση

Φυσικά και η παραπληροφόρηση είναι χρήσιμη για να καλλιεργηθεί η ΔΙΑΚΡΙΣΗ και η ικανότητα της ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ. Δεν είναι δυνατόν να δίνονται όλα έτοιμα στο πιάτο! Αυτό σημαίνει «η γνώση δεν είναι για όλους» δυνητικά είναι ελεύθερη η γνώση, όμως η ικανότητα να γίνει διακριτή κι αντιληπτή δεν είναι για όλους και αυτό την καθιστά «απαγορευτική» NEMESIS