Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Φυτικά καλλυντικά Olivaloe Βιολογικό λάδι ελιάς & βιολογική αλόη βέρα.

Φυτικά καλλυντικά Olivaloe Βιολογικό λάδι ελιάς & βιολογική αλόη βέρα. Ένας μοναδικός συνδυασμός για την επιδερμίδα σας. Υπάρχουν πολλά καλλυντικά με λάδι ελιάς τα οποία συχνά συναντάμε στη περιοχή της μεσογείου αλλά και πολλά  προϊόντα με αλόη βέρα χάρη στις ενυδατικές ιδιότητες και των δύο αυτών συστατικών. Ο συνδυασμός ωστόσο αυτών ως συστατικά βιολογικής καλλιέργειας, φαίνεται να είναι μοναδικός ιδιαίτερα σε μία τόσο ευρεία γκάμα προϊόντων.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το συνδυασμό των δύο αυτών συστατικών μοναδικό;

Το βιολογικό λάδι ελιάς, πέρα από ένα έξοχο συμπλήρωμα διατροφής, ως συστατικό περιποίησης θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ  χαρίζει απαλό και εύκαμπτο δέρμα, εξαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και πολυφαινόλες, συνδυασμός συστατικών που εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν τη φθορά που δημιουργείται στις κυτταρικές μεμβράνες. Γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές του ιδιότητες, εμποδίζει με ένα μοναδικό φυσικό τρόπο την αφυδάτωση της επιδερμίδας ιδιαίτερα όταν αυτή είναι εκτεθειμένη στην ηλιακή ακτινοβολία.

Παρέχει επίσης μοναδική περιποίηση για την φροντίδα των μαλλιών, δίνοντας μεταξένια υφή σε αυτά, απαλύνοντας οποιαδήποτε τραχύτητα ενώ παράλληλα, θρέφει, λειαίνει και δυναμώνει την εύθραυστη τρίχα.

Η βιολογική αλόη βέρα από τη μεριά της, διεισδύει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνοντας την ελαστικότητα της. Παράλληλα διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου ενώ χάρη στην αντιγηραντική δράση της βοηθά στην ανανέωση αυτής. Έχει σημαντικές απαλυντικές ιδιότητες ιδιαίτερα αισθητές στο ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα. Συμβάλλει ουσιαστικά  πέρα από την ενυδάτωση και στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας κάτι που εμποδίζει σημαντικά το ξεφλούδισμα που προκαλεί η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Επιπλέον φροντίζει με έναν μοναδικό τρόπο τα μαλλιά μας, επαναφέροντας τη φυσική τους υγρασία  ενώ  αποκαθιστά άμεσα την αφυδάτωση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και το θαλασσινό νερό. Επαναφέρει την φυσική υγρασία της τρίχας αποκαθιστώντας άμεσα την αφυδάτωση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και το θαλασσινό νερό. 

made in Greece!
Olivaloe! 100% Ελληνικά φυσικά καλλυντικά με βιολογικό λάδι ελιάς + βιολογική αλόη βέρα. Χωρίς παράγωγα πετρελαίου (mineral oil, ορυκτέλαιο, βαζελίνη προπυλενογλυκόλη, σιλικόνη και paraben.
+ Ακόμα ένα αξιόλογο ελληνικό προϊόν που εξάγεται!
Πού υπερτερούν; «Η ελιά είναι ενυδατική και η αλόη βέρα γνωστή για τις ιδιότητες που έχει για εγκαύματα και ερεθισμούς. Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει αρκετά καλλυντικά τόσο με λάδι ελιάς, όσο και με αλόη. Ο σωστός συνδυασμός και των 2, ως ιδιαίτερα βιολογικά συστατικά, που πετύχαμε εμείς όμως, είναι μοναδικός». 

Η (ακόμα) μικρή αλλά ανερχόμενη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Olivaloe υπόσχεται:
1) Πρώτες ύλες: Βιολογικό λάδι ελιάς δικής της παραγωγής & βιολογική αλόη βέρα υψηλής ποιότητας.

2) Συστατικά: ΠΟΤΕ ορυκτέλαιο, σιλικόνη, προπυλενογλυκόλη, σιλικόνη και PARABEN.

3) Τελικό προϊόν: διεθνών προδιαγραφών καλλυντικά στη σωστή τιμή.

Διευκρινίσεις:
Μας απαντά ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Επικοινωνίας, Κωνσταντίνος Μαλεβίτης:

- Ποιό είναι το μυστικό σας;
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα έλεγα το λάδι που χρησιμοποιούμε στη σειρά καλλυντικών μας: είναι και δικής μας  παραγωγής, καθώς η Olivaloe ανήκει στην ίδια οικογένεια που έχει την Cretan Taste. Επί της ουσίας η Cretan Taste, αν και ιδρύθηκε το 1999, είναι μία παλιά οικογενειακή επιχείρηση που παράγει και εξάγει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο λάδι και ελιές. Tο 1999 ήταν η χρονιά που συστηματοποιήθηκαν οι συσκευασίες, η διανομή και η προώθηση των προϊόντων, ώστε η ελληνική εταιρεία να ξεκινήσει εξαγωγές.

- Πώς είμαστε σίγουροι ότι προϊόντα της Olivaloe είναι αποτελεσματικά;
Το πιστοποιεί ο ΕΟΦ, αλλά εδώ και λίγο καιρό έχουν λάβει και πιστοποίηση INTERTEK, η οποία ήταν υποχρεωτική για να ξεκινήσουν οι εξαγωγές προς τη Σαουδική Αραβία.

- Πόσο σοβαρή πιστοποίηση είναι η Intertek;
Είναι κάτι αντίστοιχο της ΤUV και θεωρείται ό,τι ανώτερο στα καλλυντικά.

- Τι εννοείτε «υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή»;
Εννοούμε ότι η ποιότητα των καλλυντικών μας είναι ίδια με αυτή των πιο γνωστών εταιρειών της Ευρώπης, αλλά σε τιμής πολύ πιο χαμηλές.

- Η τιμή δεν έχει σχέση με το κόστος; «Πιο φθηνό» δε σημαίνει και «λιγότερα ποιοτικά στοιχεία»;
Στην περίπτωση της καλλυντικής βιομηχανίας, όχι. Συνήθως το κόστος έχει να κάνει περισσότερο με το μάρκετινγκ, παρά με το κόστος των πρώτων υλών. Πολλές εταιρείες αποφασίζουν να τιμολογήσουν π.χ. την κρέμα προσώπου προς 50 ευρώ, διότι πιστεύουν πως έτσι θα την πλασάρουν ως ποιοτική.

Επίσης, σχετίζεται με τα υποτιθέμενα «δωρεάν» δείγματα που προσφέρονται στους πελάτες των καταστημάτων. Οσες «μεγάλες» μάρκες δωρίζουν, μοιράζουν δοκιμαστικά δείγματα στους καταναλωτές, συνήθως προσθέτουν το κόστος αυτών στην τελική τιμή των προϊόντων τους. Κι έτσι, ο καταναλωτής καλείται στο ταμείο να πληρώσει 5 και 10 φορές πάνω από την κανονική αξία. Οχι επειδή ξαφνικά αυξήθηκε η ποιότητα του προϊόντος, αλλά επειδή προστέθηκαν τα κόστη των προωθητικών ενεργειών.

Γι’ αυτό και φθάνουμε στο σημείο οι κρέμες ματιών στα 15ml να πωλούνται μέχρι και 50euro! Οι Olivaloe κοστίζουν 15 ευρώ τα 40 ml. Είναι πολύ σημαντικό στα καλλυντικά, όταν συγκρίνουμε τιμές, να συγκρίνουμε και τις συσκευασίες.

Με την έκφραση «Το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή» (good value for money) εμείς εννοούμε «το καλύτερο δυνατό προϊόν, στη δυνατόν χαμηλότερη τιμή». 1ον, διότι είμαστε παραγωγοί, άρα μπορούμε να ελέγξουμε τα κόστη μας, 2ον διότι έχουμε τέτοιες πρώτες ύλες που δε χρειαζόμαστε υπερβολικό μάρκετινγκ και 3ον, επειδή θεωρούμε ότι αυτή η πολιτική τιμών θα μας πάει πιο μακριά. 

Στην αγορά υπάρχουν εταιρείες αντίστοιχου μεγέθους με τη δική μας, με εξίσου ποιοτικά προϊόντα, τα οποία όμως τα υπερτιμολογούν. Π.χ. οι κρέμες προσώπου τους κοστίζουν 50 ευρώ. Στο τέλος μπορεί να τζιράρουμε ισόποσα, όμως ενώ οι άλλοι θα έχουν πουλήσει π.χ. 1 κρέμα, εμείς έχουμε πουλήσει 3. Κάτι που ως αποτέλεσμα έχει το προϊόν μας να φτάνει σε περισσότερα χέρια. Αυτός είναι και ο σκοπός μας.

Να μιλήσουμε με παραδείγματα: η κρέμα προσώπου για αφυδατωμένο δέρμα με βασιλικό πολτό που παράγουμε βγαίνει σε συσκευασία 40ml και κοστίζει 18 ευρώ – και είναι ίσως το πιο ακριβό μας προϊόν! Σας διαβεβαιώ πως δεν έχει πραγματικά να ζηλέψει τίποτα από κρέμες των 50 ευρώ, ούτε όμως κι από φαινόμενα τύπου luxury brand, τα οποία πουλάνε κρέμες ακόμα και στα 800 ευρώ! Το ίδιο και το body butter Olivaloe για αφυδατωμένο δέρμα. Τα 200 ml κοστίζουν 12,50 ευρώ. Και είναι το ίδιο αποτελεσματικά με «επώνυμα» που τελικά κοστίζουν 40 και 60 ευρώ.

Τέλος, καλό είναι να διασαφηνιστεί και το εξής: ο όρος «φυτικό» δεν κάνει ένα προϊόν αυτομάτως ποιοτικό. Υπάρχουν φυτικά προϊόντα χείριστης ποιότητας που δεν απορροφώνται από το δέρμα με τίποτα.

- Σε ποιες χώρες εξάγονται τα Olivaloe;
Αυστρία, Πολωνία, Καναδάς, Ιαπωνία, Κορέα, Κίνα. Οι εξαγωγές τείνουν να ισοδυναμούν με την εγχώρια αγορά, όμως «τρέχουν» με πολύ γρηγορότερο ρυθμό. Απ’ ό,τι φαίνεται, σύντομα θα τις ξεπεράσουν και θα είναι αυτές οι οποίες θα κρατούν την εταιρεία «υγιή»!

- Πού πωλούνται στην Ελλάδα;
Στην Κρήτη υπάρχουν στην τουριστική αγορά, ενώ στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας υπάρχουν σε επιλεγμένα κέντρα ομορφιάς και SPA. «Επίσης μπορεί ο καθένας να τα προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα».
και
http://www.facebook.com/pages/Olivaloe-Natural-Cosmetics/318292524859907
τηλ.  0030-2112-128 128
Κινητό: 0030 – 6972 127959
E-mail: info@olivaloe.com 
Όταν κάνεις την παραγγελία σου, ενημέρωσε πως είδες το προϊόν στο edw hellas για να έχεις τιμή με έκπτωση ή ένα δώρο έκπληξη στα καλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καλλυντικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: