Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκαθαρίσματα Φθινοπώρου

Η αρχή του Σεπτεμβρίου είναι μια από τις καλύτερες στιγμές να οργανώσετε την ντουλάπα σας έτσι ώστε όταν θα μπει για τα καλά ο χειμώνας να έχετε μια ομαλότερη μετάβαση.

Μπήκε ο Σεπτέμβριος, τέλειωσε το καλοκαίρι και όλοι επιστρέφουν στην πόλη και στις ασχολίες τους. Για εμάς τους Έλληνες βέβαια δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας, μιας και το φθινόπωρο ήρθε μόνο ημερολογιακά και οι θερμοκρασίες θα αργήσουν πολύ να πέσουν ακόμα!

Παρά ταύτα πρέπει να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας “cut offs” και “crop top” και να στραφούμε σε ρούχα πιο ετοιμοπόλεμα για το γραφείο και την πόλη!

1. Πρώτο βήμα είναι να ανεβάσετε στα πιο πάνω ράφια της ντουλάπας σας τα πολύ μικροσκοπικά ρούχα. Κρατήστε το αγαπημένο σας τζην σορτς και μια φούστα για έκτακτες περιπτώσεις (θάλασσα, απόδραση ΣΚ κτλ). Επίσης τα ρούχα της παραλίας δεν θα σας φανούν και πολύ χρήσιμα στη δουλειά, όπως και τα πρόχειρα μπλουζάκια μέσα στα οποία ζούσατε το καλοκαίρι!

2. Ξεχωρίστε πιο κομψά ρούχα όπως βερμούδες, μίντι και μάξι φούστες, πουκάμισα, “cocktail dresses” και λινές παντελόνες τα οποία μπορούν  να δημιουργήσουν σύνολα “weather & job appropriate” ώστε να μην ζεσταίνεστε και να είστε σικ και ευπαρουσίαστη!

3. Οι σαγιονάρες πια έχουν θέση μόνο μέσα στο σπίτι και ήρθε η ώρα να φορέσετε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα πέδιλα που δεν μπορέσατε να αξιοποιήσετε στα πλακόστρωτα του νησιού!

Η μεταβατική περίοδος θα είναι ευκολότερη από ποτέ. Σιγά, σιγά θα προστεθεί το σακάκι και το μακρύ παντελόνι στα συρτάρια σας και πριν καν το καταλάβετε θα έχουν έρθει οι διακοπές των Χριστουγέννων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: