Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου !

Hiroshima και  Nagasaki, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην μαύρη επέτειο, των  66 χρόνων από την Hiroshima και το Nagasak,τιμής ένεκεν για τους αδικοχαμένους 270.000 νεκρούς. 6 Αυγούστου 2011, που είναι η 66η επέτειος της Hiroshima και 8 / 8 για το Nagasaki. 

Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια; Σας γέλασαν ξανά. Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!!

Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη.  Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!

© Ion Maggos, άρθρο δημοσιευμένο στο περιοδικό Mystery.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ορισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν όλα αυτά, μέ την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει. Δεν αντιλαμβάνονται ότι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων. 

Ασχολούνται με μαγικά κολπάκια, που στην καλύτερη περίπτωση, και πολύ τραβηγμένα, φθάνουν μέχρι το μέσον του αστρικού. Δηλαδή μέσα στα σκατά για όποιον έχει την σωστή (αιρετική για άλλους) μεταφυσική εκπαίδευση, για να καταλάβει τι εννοώ. Και φυσικά χάνουν την ταυτότητά τους (ψυχή). Όμως ο πραγματικός θάνατος για αυτούς τους κυρίους είναι κάτι απίθανα επώδυνο, και διαρκεί τεράστιο χρονικό διάστημα, στις παγωμένες <<κολάσεις>> του μεσοαστρικού πεδίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο terrapapers

Δεν υπάρχουν σχόλια: